Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kako me nervira kad ljudi kupe poene na osnovu srebrenice, jadni ste da jadniji ne mozete biti
Ne zelim ni citati clanak, cim vidim da nas Zagrabi stranka stiti interese, odmah mi se pokrene stomak....
Da li gospoda iz SBiH-a ima osjecaj odgovornosti za postojece stanje zemlje i drustva u cjelini, obzirom da su dugo godina bili dio vladajuce politicke garniture ljudi. Sad kad idete u AMBIS, vi se brinete za narod, STA STE DO SADA RADILI, koliko je samo APSURNIH, NE OBJEKTIVNIH stavova, izjava svakim danom u javnosti, a sve s ciljem OBMANE I MANIPULACIJE nad ljudima. DOSTOJNO NESTANITE SA POLITICKE SCENE ISTO KAO STO STE GODINAMA BILI NA KLJUCNIM FUNKCIJAMA A NISTE NISTA UCINI ZA DOBROBIT DRUSTVENE ZAJEDNICE. Dovoljno je pomenuti samo doticnu gospođu AZRU HADZIAHMETOVIC i sve sto se veze za pomenutu personu. ONO STO STE VI RADILI U PROSLOSTI MI DANAS OSJECAMO NA SVOJOJ KOZI U SADASNJOSTI, ZATO MALO SE KONCENTRIRAJTE NE.
Šta je narod jeo dok ste vi bili na vlasti???
Sram Vas bilo , bojite se i krijete osnovo neustavno obećanje vašeg Narcisa o 100% Za(gra)BiH . Njega više nitko i ne spominje mislim ukidanje manjeg entiteta . De stisnite sad , pa pisnite bando klijentelistička . Da ste vi sedmi na ručku vi bi duplo pojeli kakvi su vam nezajažljivi \"apetiti\"
Lepi Hare vrati se ofarban i botoxiran pa da za tebe opet glasaju nepismene nane i ocvale cure .Kada opet \"zajašeš\" budžetske fotelje stopiraj sve pakete jer Statu Quo je ono što tvom narcisoidnom karakteru najviše paše
alo srpčad, OSDTADE VAM TO VAŠE GENOCIDNO VLAŠKO govance zvano THRULI-MIR, da trune do kraja života u zatvoru. vi ste u cijelom svijetu jedino još prepoznatljivi po genocidnosti. j.e.b.o. vas krepali sveti savo u po š.u.p.k.a.
Izvod iz riječnika Naše stranke u KS: NS izraz = stvarno značenje: - principi = funkcije - predlažemo = namećemo - jedan vijećnik = jedan gradonačelnik - dva vijećnika = 7-8 funkcija
Dabogda umrlli od salmonele
I sa vama smo istu sudbinu djelili... Neka zacepe ..
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
samo sbih svaka vam cast
a gdje Vi gospodo rucate???garant u kontejneru!!!dok ste bili u vlasti onda niste tako pricali a sad kad niste curi vam voda zbog toga sto je Tihic porucao begovu a zlatko uzeo mix salatu,dodik cuva liniju pa je na morskim plodovima,covic pozelio skampe itd.fuj!!!budi se nacijo kokuza i tjeraj stoku!!!
tamo gdje je sunce, tamo gdje su zvijezde tamo gdje je nebo bez oblaka gdje se ciste duse gnijezde gdje se oci odmicu od mraka na tu http://lyricstranslate.com stranu ja okrecem glavu u te dvore glas sve zove sklapam oci, pruzam ruke pustim snove da zaplove sklapam oci, pruzam ruke pustim snove da zaplove ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije alija slutio sam rijeci, slutio sam pjesme mislio sam grijeh je, da se ne smije mislio sam nema ko da slusa ima kako nema, slusa moja dusa mislio sam nema ko da slusa ima kako nema, cuje moja dusa ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije alija
Hej ba Šošoni i Crvena krmad, šta ste se nadigli, bavili ste se švercom i krili se po podrumima, samo ste hrabri pisati i baljezgati po nalogu vaših centrala.Dabogda vam četnici silovali sve živo.
Dokle više da na račun nas Srebreničana manipulišete i ubirate političke poene koje ste izgubili već odavno. Vaš predsjednik Silajdžić nas je prodao u Dejtonu kao Izetbegović u ratu !!! Dosta vas je višeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zar ova stranka nije ugašana neki dan