Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka koja je za 4 godine vladavine skupa sa SDA unazadila BiH 50 godina
Kako niste bili sa narodim prije 8 godina kada ste imali vlast i pljačkali sve sto se moglo opljačkati i unistili sve sto se moglo unistiti...
Zar ova stranka jos uvijek postoji? Toliko su mi se zgadili iako sam u vakat bio njihov simpatizer. Ko jos zna gdje je Silajdzic i cime se bavi? Ostavio je ljude i stranku na cjedilu. On je najveci izdajnik bosnjackog naroda.
SBiH je pokazao 2009 godine ko je i kakva je to ideja. Bili su vlast sa SDA i zajedno su napravili onu pljackasku privatizaciju!
Samo me brine ko ce platiti ovaj sav circus od raznih glavetina u real size-u na jumbo plakatima...bojim se da ce gorivo, cigare,....poskupljati 1.Januara da se plati ceh..naravno iz nasih djepova!?!? ODRON!