Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Konakovic da se odbrani tako sto ce optuzit SDA za spin.
E, hajde sve, ali kako su oni na rahmetli momku Dzenanu Memicu pokupili glasove, iskoristili unesrecenu porodicu da rade ovo, iz dana u dan neka svinjarija njihova
Gavrilo opcinio svoje glasace o promjeni iz tememlja, a nek vide sada kako im gazda vodi politiku.
E čuj, zar hoće ukrasti sledbenici svetog Dine sokbunarskog, velikim Bogom se kleo Dino da će iskorjeniti nepotizam, lopovluk, konformizam.... ma lažovčina što da se lažemo
Prvo treba Okericevoj zeni dati otkaz u poreznoj upravi koju je zaposlio preko Isovica dok je bio u SDA
NiP je rogaticka politicka organizacija. Treba ih zvati RPO. Cudno da se be zalazu za povratak u Rogaticu. Sve sljeglo u Sarajevo
sad ce prica nisu oni SDA je vaka naka🤣
Dali svom ministru, nastavniku fizicke kulture, Adnanu Delicu, nekih 70000 km za organizaciju malonogometnog turnira??? Valjda tako pomazu sport i valjda nam je zato sport ovdje gdje jeste. I neka mi neko objasni sta je drugacije u odnosu na SDA.
izmaklo vam koja tuga, sad lajte na zvijezde ali nema para. kad bidne biće. tražite od sebi je najbolja
Ma nije moguce..U toj stranci su svi muslimani koji klanjaju svaki vakat.Od Okerica do Pljevljaka..Davno sam ja rekao da politika i vjera nikad nisu skupa isli.C se ukazala prilika oni poceli otimati.Naprave nesto da zamazu oci a ovamo se sire kao epidemija..Ma kad je mogao Cengic dati bratu istu cifru novca, pa ocu kupiti tourana vala moze se i dinoma ekipa pokriti da uzaludna palamudjenja koje im napise da nauce napamet ne prodju tek onako.Selam alejč
Bilo bi interesantno istražiti i kako je Konaković, dok je bio premijer kantona dodjeljivao kredite za kupovinu stana mladima svojim rodicama i rođacima.
Kada su pare u pitanju,uvjek se sjetim rahmetli mi djeda.Pare je sine šejtan izmislio,zato se šejtani i bave oko para.
haha, sto se upalio rumenko..pa covjece boziji ne moze se jednom guzucom na dvije stolice...ti si izabrao stranu na kraju...biti privjesak, jer ipak valja vratiti dugovanja za skolovanje u Maleziji..
Pa ovo su uvijek radili, koliko novca daju BANU , tooiko da ne znaju cime da ga opravdaju!!!!!
Drzak i bezobrazan i ne obzire se tip ni sekunde. Amandmanima na federalni buđet dodjelio je 300 000 BANu u Srbiji kad je bio predsjednik kantonalne dkupstine dao im 200 000 kakve li koristi građani Sarajeva i Fedaracije da im da pola miliona.
Nepravda i prostitucija ( nip)
tako se to radi, sta je problem?
Dobro je neko napisao prije par godina : NiP=U 21 SDA . Tad smo se čudili, danas vidimo da je to istina. Moje najveće političko razočarenje u 54 godine života!
Ma oni samo ono što se preljeva iz prepunih budžeta i što ostane od njihovih bezobrazno visokih plata i skupocjenih limuzina dodjeljuju da se ne baca a po zakonu nemogu smanjiti akcize,pdv,poreze direktne i indirektne i ko zna koje sve namete putem kojih nas pljačkaju.