Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bruka i sramota za stranku koja je nekad bila vođa BiH. Nekad član Predsjedništva, a sada ni kandidata...!!!
nisu nakrali novca da bi mogli da drže tor zatvoren pa se provalio i eto vratile se ovce svojim stadima
Produzena ruka SDA se raspada.
da bi produžio život fenix mora umrijeti a doćiće svi na red da se okliznu na led
pametno pametno, da imate koga predlozit vi bi predlozili.. dovoljno govori kakva ste stranka
Jest vam odmah SDP trn u oku a vi iz čitavih klošarskih stranaka dolazite i SzBiH je jedna od njih. Samo se nadajte.
Strana nastala iz SDA,sve bivsi kadrovi SDA,koji su aktivno ucestvovali u pljacci zemlje. Nego gdje nam se Hare sakrio,da nam opet obeca 150% Bih,haha. HAre se ponasao kao Noj kada se prepadne,pa zabije glavu u pijesak,konta kada on nikoga ne vidim da nevidi niko ni njega,koji djon obraz i magarcina,haha. Nakon lokalnih izbora ,kad je sazno rezultat,poslo sve kucama,dosli novinari na konferenciju za stampu,prazna prostorija,haha.Sad fasovo na izborima,ispario se geeendole u Tursku,nigdje ga,ko veli,pokro sam vas,ko vas hebe. Srusio debil APrilski paket da bi doso na vlast.
Dodik je sve rekao o Silajdzicu nakon proslih izbora"zao nam je sto smo izgubili tako velikog saveznika,koji je RS ucvrstio vise nego iko,sve sto mi nismo zeljeli da prihvati, nije ni prihatao" Sve ovo sto si napisala je njegova verzija Parislkog paketa koja neme veze sa ristinom,80% politickih aktera u Bih bez obzira na stranku ga smatra snagom koja je rusenjem tog paketa unazadila Bih 30 godina,to je bio presedan i 1 put da je Bosnjacka strana odbija prijedlog medjunarodne zajednice,do tada su sve odbijali Srbi,i od 2006 g Wshington i Brisel su diglu ruke od Bih,nismo mrdnuli sa mjesta,sa mrtve tacke,vidis da visoki predstavnik nista ne radi,zahvaljujuci upravo ubleharu Silajdzicu. U tome i jeste bio Silajdzicev problem,jer je 4 godine samo kontrirao Dodiku,sto je onome odgovaralo,zato i ima danas ovako lijepo misljenje o Silajdzicu,Unazadio nas je vise od SDA.Nije se mogao raspustiti parlament jer je i tada postojao vitalni naconalni interes,laze majmun kockaste glave sve.
sbih bivši kadrovi sda, sda,sdp,hdz.snsd,sds i bljak stranaka bivši kadrovi staljina, hitlera i inih diktatora pa šta?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa ovi nisu normalni hahahhahaaha oni jos misle da ce neko glasat za njih hahahaha legende su
Ovi će imati više glasova nego li SDP :D
ovako je trebao i SDP a ne da se sramoti sa onim klosarom
Taj o kojem ti govoris je postigao do sad u zivotu sto ti neces za 5 zivota. Takav smo mi narod, neko napravi karijeru kojoj se moze pozavidjeti i nazivaju ga "klosarom"... Ljubomora izjede ljude.
predsjednik da nam bude novinar i pjevac :) sledece izbore nek se kandiduje i fedja krvavac fotoreporter :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bar neka pametna od ovih raspalaca.