Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel stvarno. Ćuj, nisam znao. Fuj, gomila diletanata.
sbih sda istorija
Ma kakva SBiH, oni su odavno vec mrtvi. Da im nije TV 1 - ne bi se ni znalo za njih. I tacno je da je TV 1 navijacka tv, da su se stavili na stranu SDA, a Radonjcic im je pomrsio sve racune-pa hoce da crknu. SBB do pobjede ! SBB pobjedjuje sigurno!
@ovi svi gore vecih lopova od sdp-a i sda nema nigdje. prosle izbore su sve lopovluke svalili na sbih, a sad se vidi ko krade. sad se vidi ko kupuje luksuzne stanove i zaposljava samo svohu blisku rodbinu. Razmislite malo o tome.
TV 1 je televizija Silajdzica,Orucevica, Alispahic Bakira...... Ne izvjestavaju objektivno, nego su navijaci SDA i SBiH. Odvratno!! Veceras su dali prilog, gdje bijedni potparol Zeljeznica FBiH iscitava nebuloze i Osmanagicev stav o ministru Bijedicu u vladi fed. Za informaciju taj jadni potparol je OFICIR JNA, a Osmanagic dokazani lopovcina koji harci zeljeznicke pare. NAROD ZNA !
haris silajdzic jato jatacic jata zaim od derasa babo backovic nele hadziahmedovic ljigomir belkic ljigomir grahovac ljigomir gojer ljigavac jer-lagic jasin ravazde imena koja obecavaju
zar oni znaju sta je pobjeda
Čuj SBIH sigurno korača do pobjede- hahaha
SBIH je već davno zakoračio u propast
zar ova stranka jos postoji. oni su svoje pokazali i zato su sada na samom politickom dnu, nadam se da ce im se uskoro pridruziti i partneri iz SDA koji sz skupa u ovih 20-ak godina doveli zemlju do prosjackog stapa