Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranka za BiH kao i BiH se raspala odavno...Jedini clanovi ove stranke su jos Haris, njegova hanuma, i dvoje djece...A da povremeni clanovi su i Sejdo i Sabina Komsic, kada dodju na kahvu i rhat-lokum kod Harisa... Na tim znacajnim politickim samitima, dok Harisova hanuma i Sbina smrcu kahvu na terasi, Haris i Sejdo u dnevnom boravku usmrknu dvije tri crte kokaina uz lozu i BiH u trenu postane najjaca i najveca i najznacajnija drzava na svijetu, jala.....
mAJMUNI IS sbIh KO VAM KAŽE da u RS uopše ima bosne ajde mi pokažite samo jedan metar kvadratni i ja ću glasati za vas
Aferim Hare....Dao bog pa ti nama opet pobijedio na izborima pa ce je biti jos manje. U stvari kad bolje razmislim, bolje da pobijedi SDP. Oni su brzi. Naci ce se neka funkcija i za tebe.
postpisi Alija nek je ko avlija (23%) rekose hrabre Bosnje :)
pa zar nije Hare umro? koliko ja znam on je politicki mrtav izgleda da je ostao njegov sejtan
A šta kaže SDP Zlaja, Dama i ostala raja za ovaj zakon?????? Možda se to njih ne tangira.
Tako što u tom zakonu kako kažu da oni koji ne prijave svoje nekretnine u određenom vremenu (izbjeglice u trećim zemljama) iste prelaze u pravo raspolaganja entiteta kao da te nekretnine već nisu negdje registrovane (katastar,grunt) . Isto tako oni koji su uzurpirali (oteli) tuđe nekretnine nakon 95 godine po tom zakonu bi postali vlasnici. Nekretnine po.bi.jenih čitavih familija bi također pripale entitetskim vlastima. Nisam siguran da je u zakonu baš ovako jer ga nisam mogao naći na internetu ali je ovako po ovim političkim prepucavanjima.
Ajde razumijem da je donošenje zakona o katastru razgradnja BiH, ali kako to može biti kršenje ljudskih prava?
politika prema Bosni znacajno je promjenjena od strane zapadnih sila.norveska,Svedska kao da su jedva docekali da opravdaju Srbe i genocid u Srebrenici.Takve nevidjene lazi u dva dokumentarna filma kojima falsifikuju historiju!I ako im kazes,halo bolan ma nije to tako bilo kakvi mudzahedini -saka jada,oni ti odgovore :pa tako kaze vas novinar ,musliman Mirsad Fazlic Fazla i vas General Sefer Halilovic!!I tako te poklope,a malo je reci da su izvrtali rijeci i vadili iz konteksta pa tako ispade,po rijecima Seferovim da su Seve \"arapsko-mudzahedinska\" teroristicka organizacija-navodno su seve ubili njegovu zenu? Dakle NE VOLE NAS !FALSIFIKUJU HISTORIJU! I mene vise nista nebi iznenadilo,cak da zavrsimo u konc. lohgorima u slucaju nekog veceg sukoba
potpisace Zlaja zajedno sa grlatim Bakirom Hadziomerovicem i ostalim placenicima koji ce dokazati podjednaku krivicu Armije BiH sa Chetnicima i ostalom koljackom nesortom! Pogledajte samo onog prodanog misa iz Slobodne Bosne -Mirsada Fazlica Fazlu sto je u dva norvesko-svedska dokumentarca \"dokazao\" da nije bio genocid u Srebrenici i da je Srebrenica bila \"legitimni vojni cilj\" i da je za sve \"kriv\" Alija i da su mudzahidi iz Sarajeva cak komandovali napadima na WTC... Sa ovakvim\"sopstvenim\"politicarima i novinarima Bosnjacima,osancima i BiH ne trebaju neprijatelji!!
\"Potpisi Alija pa nek\' je i provalija\"
HARISE TI SI NAŠ GLAVNI ADUT, BIO I OSTAO. Ovi naši današnji političari su postali gluhonijemi, na žalost. Ovo što dolazi iz rs tiče se svih nas i pljačkanja naše imovine. Malo im je što pljačkaju na svojoj teritoriji, pa hoće ponovo kod nas! Bumo videli .
Ja bi svetlu SRPSKU zvao bosnom da te nije Alija opaaaa 100 posto 100 posto celovita federacija bih
Baš će te nas vi spasiti Idite na đubre historije bando neradnička. 15 godina ste u vlasti i dosta vas. Prije bih glasao za sve nego za vas!