Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sADA ĆEMO CUKAMA DA NAPRAVIMO AZIL NA POLJINAMA I PO AVLIJAMA POLITIČARA KRADLJIVACA. NJIH I NJIHOVU DJECU CUKE NE UJEDAJU JER IH PRATE POLICAJCI!
Zar ovi Siladjicevi kriminalci jos postoje ??????????
1. niste nova politicka stranka 2. vaša imena su dojučerašnji članovi sda
Pasalicu.....sto nespomenu i svog lidera Silajdjica sto je dok je bio (SDA) sa Alijom skrnavio Bosn u Deytonu 1995.g,smradovi ste vi teski svi redom...!
Rece stranka koja je sve sto je mogla i unistila u ovoj zemlji ...
unistili sve sto su mogli, poslali u propast ovu drzavu, i sad kad se konacno pocelo sve dizati na noge, opet bi dosli da unistavaju, e pa ne moze
a kao sbih je nova politika???
fakat ko da uz SDA nisu najvise vladali od Dejtona