Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god se gleda stranacka pripadnost a ne rezultati rada, bit ce nam ovako kako jeste.
Sigurno je, da garant treba uhljebiti nekog seljaka iz trojke.Sramota.
Kapo je oživio Skenderiju. Nikad nije bilo više sadržaja kako za djecu tako i za odrasle. Svaka čast!
I dalje smrdi,vise od pola prdi prazno i po cemu je najbolji ??? Daj budimo realni epicentar grada godinama je skenderija ista ! Dajte meni laiku da je vodim pa da vidite kako se to radi,plato Skenderije treba stalno da je krcat sto nasim domacim muzikantima likovnim umjetninama proizvodima te kulturnim i drugim sadrzajem.
Ako ga tzv. Trojka smijeni samo će odsjeći granu na kojoj sjedi. Nisu svjesni da zbog Skenderije mogu izgubiti vlast za sva vremena jer Sarajlijama Skenderija više znači nego svi oni zajedno sa SDA, SBB, DF, i ostala sr****.
Ogledalo grada nakon njegovo dolaska! Pametnom i išaret dovoljan samo neće da priznaju!
Krivo im što te nemaju moj druže da te hvale do nebesa, ovako hoce da te maknu, svi znamo cijeli grad zna ko je preporodio Skenderiju ! Podrška momak !
Ti si momak napravio čudo od Skenderije! Svako dobro ti želimo raja sa Skenderije!
Zar vas nije strah i stid DJEČIJEG OSMIJEHA i njihove sreće kad su bili sve ove godine na snijegu, ledu, zimskoj čaroliji....BRAVO KAPO !
Skenderija je na top lokaciji. Kao arhitektonska forma ima vrijednost. Da ne pričamo o sportskom i kulturnom značaju. Po meni da bi opstala i bila još sadržajnija dio prostora treba pretvoriti u hotel u okviru iste firme koji radi cijele god i tako čitav kompleks čini održivim. Uradit na energetskoj učinkovitosti, poboljšati sve trenutne sadržaje i to je to. Nikako rušit i privatnici ma davat.
Kapo gigante pokazao si kako se trudom radom zalagenjem poštenjem može napraviti zavidan rezultat, zato i nisi dobar za njih, jer si im omeo planove s Dubaijem hotelima bazenima
NISTA NOVO JER JE DINO SKOLA SDA ZNA KAKO SE TO RADI .BIO JE U DUBAIJU I NAJVJEROVATNIJE JE NASAO KUPCA ZA SKENDERIJU I SADA TO TREBA REALIZOVATI STO PRIJE.MISLIM DA NECE ICI DINO JER RAJA NE DAJU SKENDERIJU AKO POKUSAS BIT CE PROBLEMA I IMAT CES SUKOB SA NARODOM A ZA SLIJEDECE IZBORE ZABORAVI NA BILO KAKVU PODRSKU SARAJLIJA
Mjenja Kapu a kongres stranke organizovo i hvalio se Dinčić kako je sve perfektno
Skenderija je postala centar grada okupljalište mladih djece zahvaljujući momku poput Kape....građani probudite se vidite šta rade ovi mamlazi, podržimo Kapu !!!!
Druže pokazao si da si prekucao igricu zato te i hoce da sklone da bi postavili svog panja ovi trojkaši dvokoraci....Svaka čast ljudino!
Čist primjer kako se radi!
Dinko sa svojom trojkom mjenja sve što je iz SBB-a i što za kratak vremenski period pokažu vrhunske rezultate.Sve je kvalitetno i pošteno odrađeni pa hoće da ga smjene. Podrška za Kapu.
Sve što valja trojka otjera jer su iskompleksirani i sujetni, a sve fol poštenje i pravičnost...ma hajte molim vas