Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha ovo je ona fahrina "nas ne interesuju funkcije.mi nećemo funkcije"
SBB je potpuno izgubio identitet, stavio ih je Bakir u mali džep, nestaće kao SBiH za dvije godine.
@odliv mozaka aBd
podići izborni prag na 10%. tako neće biti turbulencija u vlasti
BiH na aparatima.
Na nepriliku, ispadoše u pravu, oni koji tvrde da se neima za koga glasati, jer svi su isti, pa mislim da je upravo na toj osnovi Komšić dobio veliki broj glasova, sa nadom i oćekivanjem građana, da će uslijediti promjene u odnosu na skandalozno ponašanje SDP-a, a sa ovim je još jedno u nizu razoćarenja, po osnovama ponašanja kadrova DF-a u vezi sukoba interesa i nepotizma u zapošljavanjima u državne institucije i uzimanju bijelog hljeba tako, da neće imati podršku biraća na narednim izborima.
Ja drzave i banane majko draga.U Bosni je bukvalno sve nadrealno,dodju izbori narod glasa izaberu se stranke i onda se pravi koalicija jedno godinu dana,eh cim se napravi koalicija i svi dobiju svoja ustavom ''zasluzena'' mjesta odmah,po hitnom postupku se ta koalicija pocinje razjebavati i to traje naredne 2 god. eh onda smo nakon toga vec smo usli u izbornu godinu tako da boli koga qurac ko je trenutno na vlasti.A u medjuvremenu naravno niko nista ne radi samo ne nekakve vrpce presjecaju...
..krede se dizu nova zavaljivanja u najavi,cirkus covjece nevidjeni.A u medjuvremenu u glavnom gradu redukcija struje,vode...pa onda neko pusti vijest o plati od 6000 KM. tamo nekog sekretara u vodovodu ili dvojica strajkuju gladju jer 7 god. nisu primili platu a ministar ih nece da primi nego im salje 10 u pola s lukom i deku da se ne prehlade...Twilight zone
aida mogu li ti biti ljubavnik ne mora s puno platiti 100km svaki put
@rajvosa1 :-) ja zbog slike procitao clanak a ti me sad razocara
Da li su samo novi ljudi dodani na platni spisak, a stari zadržani?
Mjesto da sposoban ima neku poziciju, unas samo politicki podoban moze imati odredjenu poziciju.
jedino vazno u ovoj prici je gdje ce ona milfaca meliha zavrsiti...moze kod mene kao bedinerka samo neka nabaci stikle, dopicnjak, sise na juriš nek izbaci i dobit ce platu kao u parlamentu.
haha sa ministarstva mupa ode covjek za ministra saobracaja, a opet s druge strane niko ne zna kako su direktorku najvece sluzbe u parlamentu, onu milfaču melihu mmm, imenovali uopste na poziciju...hahaha cirkus. prođe izborni mandat u imenovanjima. hajvani direktori tehnicki sluzbi treba da su izvan tih podjela stranackog plijena.
Kao i sve do sada, tipično političko mešetarenje, nepotizam i uvaljivanje nesposobnih kadrova (prijatelja, kumova, rođaka,...) na važne pozicije. Nadati se nečemu boljem uskoro - iluzorno. Umjesto stranke pobjednice izbora (DF) , kojoj su građani dali povjerenje (inače nisam njihov glasač, ali nebitno) instaliraju se Fahrini poslušnici... Ali eto, prop'o proš'o, nek' je raspust doš'o.
Da Bog sacuva...kriv je DF sto je izlazio iz vlasti...mogli su mnogo uciniti da su htjeli...ali elektroprivreda bi vaznija od drzave... fuj...
sretan djurdjevdan
Ko kaže da nema posla u Bosni? :)
Igrale se delije na sred zemlje Dembelije.
necemo ministarske pozicije ali zato cemo uzeti sve ovamo