Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shit, moram kupovati atmosferca, nemereš ni nagazit kako treba
Ako će slikati i kažnjavati ona crna auta kad prolete 200km/h pod rotacijom onda stavite..ako nećete onda ih ne stavljajte..samo udarate po sirotinji bagro jedna.
Jok pravit novu cestu,vec montiraj radar na staroj tako da turisti i svi ostali voze po 6 sati do mora...
sigurno neki sbb-ovac ima firmu pa da ga uhljebe...
mozete ih postaviti svako sto metara kad ih niko ne jbe ni 1%
Radari nebi nista poboljsali sigurnost jer se voze LOŠA auta brzo, a radari nebi bili preventiva vec cisto punjenje budjeta od normalnih vozaca, a i magistralni put M17 ima puno nelogicnosti sa malom brzinom jer je magistralni put. Da naprimjer podignu sve znakove za 20 km i da minimalna bude 60 i da radar evidentira svaku brzinu ispod 60 km a da najveca dozvoljena na m17 bude 100 km bi imalo efekta pa onda se nebi ni vozaci bunili kada bi kaznjeni preko te brzine, jer i sa tim povecanjem.
Zabijem SBB-u kompletnom rinaqu a posebno Osmanu Maciću
40 kmh kraj radara, i onda idemo opet letimo 120kmh haha
Napravte autoput i druga je prica.