Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je i podijelit budžetske pare nego da vi lopovi raspolažete s njima i da se rastaljujete kao do sada .
Pa neka ima Fahro plati...ne mora nasuti 100.000KM goriva u avion
@dfg Majmune mali.Gradio je sa kreditima razvojne banke i parama što su bile namjenjene malim privrednicima i programima za zapošljavanje,pokretanju malih farmi i domaće proizvodnje hrane..................... Dobio kredite po uslovima kojih nema ni u Kataru.O čemu pričaš konjino.Oteo je pare od fukare.
e moj Fahro, džaba ti bilten, providan si pravo.., fol dajte ljudima 100 000, pa što im ti nedaš.., to ti je dnevnica od biltena..i ovako nisi svojima odobrio ni feninga za kampanju, već se ljudi tale među sobom po 5 maraka da mogu billboard zakupiti! papčino.., a uzimaš pare od dotacija i to milione sada kad imaš zastupnike pohlepo ljudska..
http://www.dobojistok.info/index.php/vijesti/bih/4134-celebic-napustam-sbb-jer-je-postao-cilj-sam-sebi.html toliko o SBB-u
Jbt nemas za koga glasat sve prevaranti,definitivno cu da ponistim svoj listic...
Midzo Radoncic uzima poso u svoje ruke, samo naprijed podrzavam vas u potpunosti
Imamo mi u Brckom jos jednog sandzu sto vodi SBB,i to Rozajca postenog,u ratu podrumas prve klase,jedini u gradu zidine oko kuce i 50 kamera a cak ni Bosic koji je iz brckog ima obicnu ogradu.Posten ko i sef mu Fahro sto ima vozni park avionski,i to sve od prodaje avaza za 1 marku.I onda se nadje neko i brani ih,ološ su sve stranke ali SBB je vrh smeć.a
A JESTE LI RAZMISLILI DA TRAZITE MOZDA TE PARE OD FAHRA POŠTENJACINE,NIJE TO NJEMU PUNO,TO JE SEDMICA ODRZAVANJA NJEGOVIH AVIONA
pa SDA mu je omogucila da \"ostavi\" bosni. da nije bilo SDA on bi bio NIKO I NISTA!!!!! ko mu je OMOGUCIO da pokrene avaz i ko ga je gur\'o???????????? SDA!!!!!
Pasi narode predizbornu travu...
ZA Evropski hors!
...kako su se stjetili baš sad, PRED IZBORE??? Providni su k\'o kafa u ratu!
eki neprijatnost dozivila Fatima Lendo, je li joj to nisu legle tri i po milje koje na guzove dobiva svaki mjesec, sta to radi...... ako neka stranka predlozi minimalac za parlamentarce dobice izbore garant.
Da je ŠĆEPO toliki patriota, on bi odriješio kesu,i podijelio poklone!
Pa P. ti M. Radoncicu daj ti iz svog djepa, ionako si ukr\'o milione ne placajuci PDV da ne govorimo o ostalim kriminalnim radnjama. Sad glumi pravednika pred izbore, pa nismo naivni. Svaka cast odbojkasima i kosarkasima, ali 100.000 km bi se moglo potrositi na mnogo vaznje stvari.
Još malo sve će biti Fahrovo!