Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebote ovi iz SBB-a nisu normalni.
SDP i SBB bi i š.... dali da im zatraži Dodik,kako ste jadni
Svi mi koji smo za proglašenje autonomne oblasti Bokavac, prihvatajući teritorijalni diskontinuitet u zajedničkom savezu sa Glogovom.
fino ovi zbore ali su malo otišli u oblake,upravo njihov prvak iz Srebrenice g-din Malkić(koji puca na mjesto ministra u Vladi F) je dobar,dobar ma 80% tog perioda poslije rata vladao Srebrenicom i doveo je do gole kože. Nije njima jasno da veliki g-din Ćamil D. nije pod uticajem nikog pa ni SDA,za kojeg ga seronja Malkić veže jer mu je to jedini argument, pa onda ako ga ono ne mogu kontrolirati ,ko može? To je svrha ovih napada. Malkić se prije na dva mjeseca izbora i duže zacešljao i hodao po srebrenici od kafane do kafane i govorijo kako je on kandidat za načelnika,kada je to popušijo psovao je sve ali je shvatijo da je potrošena roba,bar tog trenutka,a sada se diže kao vampir i opet mešetari po Srebrenici. Malkiću samo da znaš,NAROD JE OPAMETNIJO I MOŽE PROGOVORITI UVIJEK,a ne kao što je do sada bilo samo svake 4 godine. Da nije bilo GI \"Glasaću za Srebrenicu ti bi imao 60 glasova a ovi tvoji partneri možda do 100,plafon.
fuuuj stoko izdajnicka,vi ste nasli nesta pametovati,svjesni ste da ovim svojim izjavama samo jacate SDA kao sto ste imali primjer na proslim izborima da se uvjerite,jeli i ovaj vas potez za dobrobit Bosnjaka I BiH ?
Svaka Fahrina recenica pocinje sa IDEOLOOOOGIIJAA I EKONOMIJAA,a zavrsava sa tim kako on ima najprodavaniji BREEEND Dnevni Avaaaz,ima lice isto lisica bjelimicka,kad ga vidim poceo bi zamke po Sarajevu postavljat majkemi ccc
Srebrenicu je izdao Nizozemski Unprofor, a klanje nisu vrsili Bosnjaci, vrsili su ga velikoSrpski fasisti, tako da reci da je Srebrenica izdata je hraknuti u lice svim zrtvama kojih nema i njihovim familjja....pravimo fokus na nesto gdje nema 100% dokaza i zaboravljamo ono glavno..ko je izvrsio cin genodic (bila prodata Srebrenica ili ne) i to moramo prvi spomenuti a ne ici u koaliciju sa njima gdje Bosnjak postaje manjina u Srebrenici-ako to vec nije. SDP i SBB su prodane duse....a velikoSrbi takve najvise vole- ne znaju i ne vole svoje ja i uvijek ce biti pod njihovom cizmom. Vijesti-Srboslavija vise ne postoji
U BiH imamo Bosnjake Jugoslovene pragmatike i Srpske i Hrvatske F.asiste...ova zadnja dva se ne mjenjaju niti planiraju da posustanu dok BiH ne bude a sta mi radimo? Poturamo svoju istoriju, svoje ja, svoju proslost (religiju smo davno zaboravili i sad se dijelimo na ateiste i vehabije)...poturamo svoje Bosnjastvo dok jednog dana nas nikako ne bude..bice nam gore nego prije... Problem nije u SDA (mimo toga sto su poislamizirali Armiju BiH 93-e i sto su nas dobroooo nakrali), problem je sto nam F.astisti drugih naroda rade o glavi, a politika SDA je samo izraz u ogledalu ovih drugih. Da nije bilo c.etnika i u.stasa, nebi bilo ni SDA. Srbi I Hrvati ne zale za Jugoslavijom. Ja nemam nista protiv Srba i Hrvata koji vole BiH, ali medjutim RS i HZHB nisu olicje toga i primorani smo da dijelimo vlast sa njima a svi znamo sta je njihov krajni cilj...pamet u glavu Bosnjace, ne daji im nista dok ti ne pokazu da je Bosnjak priznat i da rade na iskrenom zajednistvu, a ne lazima i rastrojstvu.
ne daj se Camile sine...nedaj da ti na vlasti budu Bosnjaci Jugonostalgicari SDP, Bosnjaci biznismeni SBB, Srbi fasisti (SDS) i Srbi fasisti upakovani u finu mashnu (SNSD) nemozemo mi biti unitaristi, multikulturalisti i popustati stalno do toga da nam se jednog dana u Sarajevu Dodik pita-ako vec nije. Promjene moraju doci jednako u svim dijelovima BiH inace ce mo izgubiti i ovo malo BiH sto smo odbranili. Ne dozvolimo da se BiH \"gradi\" po ledjima BOsnjaka gdje svaki ustupak vodi jacanju RS a ne njenoj integraciji. Ovo sto nasi politicari rade je sve klizni vod sto ce jednog dana dovosti do otcepljenja RS a Bosnjaci vec nezainteresovani i moralno potuceni nece moci nista uraditi po tom pitanju. Ako vec se drzi mitinzi onda narod sta je receno..Dodik mora takodje praviti ustupku koje jacaju BiH. ovo se odnosi na Sulju i Zlaju i svima kojima je fotelja vaznija od BIH pa skacu Dodiku na noge a ovaj trlja ruke svaki put kad mu nose poklone...svaki put kad odu daju mu parche BiH.
Treba omladina da ih napusti komplet zemlju pa neka sebe nastave pljackati M+++R im politicarsku.
Malkic bio u SDA dok je imao koristi od SDA, posto ga nisu htjeli predloziti ponovo za nacalnika onda presao u SBB pa sad pametuje i prica nesto o SDA. SDA u Srebrenici dobila najvise vjecnika i ona treba da pravi koaliciju a ne ovi sa 4 vijecnika. Nama treba da bude jasno da mi moramo i sa srbima u koaliciju ali gdje bi Bosnjaci imali vecinu.
Nevjerovatno. SDA izdala Srebrenicu 95te, pa sad SBB i SDP idu u koaliciju sa Karadzicevim SDS i Miletovim SNSD. Pa stvarno Fahro nisi normalan. Kakav idiot. SDA je jadna stranka, nema govora, ali ovi SDP i SBB bi rasturili drzavu za tri mjeseca.
SDA je ruzna proslost i sa njima u koaliciju jos hoce samo Damir Cardzic.
Da se nama nije desio Alija sada bi mi bili u EU i imali fabrike, firme, odmaralista itd itd Ovak oto samo imaju Alijici a 90% obicnog naroda nema ni za hljeba.
SBB je najveće zlo ikad koje se pojavilo u ovoj našoj dragoj B I H ,To su bolesni ljudi koji samo pljuju po onima od kojih su nastali.
SVE GORE NAPISANO JE ZIVA ISTINA
SBB je u pravu. Predlažem da se cjelokupno stanovništvo iz opštine Srebrenica (mislim na Bošnjake) \"preseli\" ili konkretnije rečeno prebaci u Novi Pazar i šire. Tamo će ih fino dočekati i bošnjački zbrinuti Fahrovi rođaci. Bolja budućnost će im biti zagarantovana čak i bez Razvojne banke FBiH. Sretan put.