Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel dinokio u radnoj grupi? Trebat će mu!
Troclana grupa,tamam koliko ih i ima
koja je ovo stranka...ja ih se ne sjecam :)
ovaj put ce slijediti abd...nip i njihova stranka"
neće aBd jer u NIPu niko nije toliko blesav da ide u vlast sa SDA SBiH SDP SBB su svi "jedva preživjeli" avanturu sa SDA.... SBB bi se trebao "integrisati" u NiP, sve ostalo je neprepoznatljivo i ljudi neće glasati ...
Nego prvo se vi oglasite i recite hocete li s 3+ formirati Vladu Federacije po volji stranaca i zajedno s 3,6,8 predati drzavnu imovinu agresorima ili ste uz narod koji ce braniti svaki pedalj nase jedne jedine Bosne i Hercegovine.