Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je dzindic uspjesno uradio u karijeri osim sto je uspjesno kao direktor unistio par firmi? Ma.ter lopovsku svima...
Unis pretis, cibos...
Nije Cibos nego Cimos.
Pa ovaj Vujanovic je cista budaletina. Ne mogu da vjerujem koga stavise za ministra. Lik nema ni znanja ni iskustva da ovce cuva a kamoli nesto drugo. Najveca referenca - srbin koji zna engleski jezik. Koliko ja znam nigdje nije ni radio osim kao prevodilac. O licnim interesima i zanimanjima doticnog da ne govorim. Nek nam je dragi Bog na pomoci.
Da li su ovo stavili u biografiju g.Dzindicu: http://www.avaz.ba/clanak/135125/radnici-pretisa-istjerali-direktora-iz-firme ?
Jel ovo onajDzindic koji je bio direktor Pretisa, pa na posao dolazio pod policijskom pratnjom i kojeg je Avaz prao kao poslusni SDA kadar? O tempora o mores.
Kaze tornjakova prileznica Indira koja se krije iza nika nermicTZ da je Edita divna zena,dobro se one znaju a Edita je za nijansu bolja od tornjaka,ona mu je ko sto mu je nekad bila turkoviceva hanuma.
toliko o tome da vas ne interesuju ministarska mjesta. sada se sve vidi. df neda ministarska mjesta (a kleo se da nije u vlasti zbog toga), a sbb govorio da neće ministrska mjesta kao protiv uslugu sda. lažovčine i sbb i df i bakir (da njega ne zaboravim) dabogda ih sustigla narodna kletva
Ovo je prvi put da je lider jedne stranke postavio stručne kadrove koji nisu iz vrha stranke, a ne samo one koji su oko njega i koje vidjamo na TV ekranima u debatama i koji daju izjave
Hajde Indira ne prdi dobro znamo ko je i sta je Dzapo tvom utjerivacu tornjaku ...
yebo te on.
Svaka čast ... Edita je izvanredna žena
yebo vas ćaća.
Svaka cast SBB a ne kao glupavi DF postavi Residata nepismenog da on nesto odlucuje uzas !!!
Eto dzindic je savrsen... Vodi ga kuci...
Ja cu dati sansu svima SBB je gigant za ovaj DF jedini koji su prosli bez greske sve revizorske izvjestaje itd... Nemaju mrlju u svojoj politickoj karijeri stoga bujrum neka ljudi rade !!!