Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAHRO POŠALJI IZ(M)ETBEGOVIĆA U POLITIČKU PENZIJU,A TREBALO BI GA MALO POSLATI U ZATVOR,ZASLUŽIO JE ZBOG ONIH VREĆA IZ TURSKE!!!
KAKO JE KRENULO,IZ(M)ETBEGOVIĆ ĆE PUSTITI DA MU OVI UHLJUPI VODE DRŽAVU KAD VEĆ ON NE ZNA TO SA RADI!
Predsjeniku Erdoganu Alija je mogao ostaviti u amanet samo sina iz trezora,nikada Bosnu. Selam ti je "novi sultane" sa kule gazi Husein kapetana Gradaščevića , a ti idi preko Drine Miloševim potomcina. Tvoj bajrak nije naš barjak!!
Turci su Bosnu i Bosnjake tri puta izdali, u sva tri rata tako da me ovo ne cudi a i zna se odavno da nisu i vjerovatno nece
A jeli SBB usvojila rezoluciju u svojim redovima o Genocidu u Srebrenici a njihov Vojvoda Radoncic nikada nije posjetijo Potocare....
To su ti raja Izmetbegoviceva.... covjek predaje reviziju tuzbe a njegova raja Turci nisu priznalu genocid u Srebrenici! To su nasi veliki prijatelji! Fuj gadovi zajedno sa ovim nasim zelenim i ridjobradim klovnovima!
Oooooo Asocijacija mladih SDA se opet aktivirala! Vidim aktivni ste opet... opet pala naredba "Puc drz ga" ? Hahaha
To su ti raja Izmetbegoviceva.... covjek predaje reviziju tuzbe a njegova raja Turci nisu priznalu genocid u Srebrenici! To su nasi veliki prijatelji! Fuj gadovi zajedno sa ovim nasim zelenim i ridjobradim klovnovima!
ooooo pa zar je to moguće, da Turska nije to uradila.... a toliko nas vole i podrzavaju.... eto vam naivni Bosnjaci. Naucite papci BOSNA je KRALJEVINA, Turci nisu nista drugo bili osim okupatora glupani jedni, a malo istrazite o Bosni prije dolaska turaka... A poslije rata smo svima sluzili za pranje novca,dizanje rejtinga i promociju.
nagradno pitanje: Koja je vecinski muslimanska drzava prva priznala Izrael?
Ja to bolan stalno govorim. Turci su najveca govna na svijetu.
Katarinu Grujić naljutile kolegice: Evo zašto želi da ih šamara! Odali je komentari: Jelena Karleuša trudna? Užas u Tuzli: Maloljetna gimnazijalka pogođena dijabolom iz vazdušne puške Strašno saznanje: Titanik će za nekoliko godina biti "pojeden" ZA NE POVJEROVATI Ovo su najveće greške u historiji dodjele Oskara
Čitajte, naš i vaš Avaz..nepresušni izvor pouzdanih i tačnih vijesti.
Ovo je jedno visokodržavničko saopćenje kakvih nama Bošnjacima odavno treba, a nije imao ko da ih napiše! Radončiću, aferim!
Ma Bošnjaci su trenutno omađijani Iz(m)etbegovićevim lažima tako da ne vide dalje od svoga balkona!
Hebo ti on mamu potkraćenu.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Ne volim SSB, ali veliki LIKE za ovo saopštenje.
Radoncicu brani svoje Gusinje i Crnu Goru od Rusije
Ne volim ga, ali je u pravu 100%. Odakle ima pravo da stavljaju usta tudju nevolju za dnevnu politiku.