Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranačke fore i fazoni a ti narode sisaj vesla kako si i naučio!
Kazu da Gusinjac sanja Bokirov slic za dojenje...budzet je cudo
@MaYaZlatu pa mamu vam idiotsku, ima li iko da vam valja??? Samo znate ovdje pisati a ustvari ste niko i nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadan je naš narod ( Bošnjaci) sa ovim ''prvorođenim-nasljednikom'' i njegovom hanumom, nedemokratom, uzurpatorom ljudskog uma, koji nas vuče u mrak srednjeg vijeka, koji je za proteklih 25 godina pokazao nesposobnost političke komunikacije , nesposobnost rješavanja problema u Državi i među narodima, koji je uspio razjediniti i suprostaviti Bošnjake iz samo njemu znanih razloga.
Sviđa mi se sto su konacko bosnjacke politicke stranke pocele konacno da se zbijaju i drago mi je sto su poznali sa koje strane vjetar duva,bravo ljudi svaka vam cast to je to zajedno smo jači
Tako je, vrijeme je da i mi pokazemo zube.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 SIGURNOST GRAĐANA NA PRVOM MJESTU !!!!!!
Šut'....
Moj stav je veoma jasan: Položaj Bošnjaka u BiH ili uređenje BiH ne zavisi toliko od Dodika, ma kako ga titulisali ili od Čovića ma kako ga prozivali nego od naših, Bošnjačkih predvodnika iliti gospodina ''prvorođenog nasljednika''. Dok god Mi Bošnjaci ne spoznamo sebe na pravi način i ne promijenimo naše predstavnike u vlasti nema napretka.Ne može se s politikom ''srednjeg vijeka'' naprijed.
Najtužnije je da su oni koji se najviše kunu u Bosnu ( BiH) poslije rata dozvolili parčanje Oružanih snaga na tri ''etnička korpusa''. Svaki ima svoje etničke komandante, sjedišta unutar svoji obora, svoja pravila, svoje praznike , svoje oznake.. itd..
@Hamoponovouredu Ma nemas drzave i placi,misu oni dozvolili nego Republika Srpska,koja je imala svoju vojsku koju je utopila u ovu nakaradnu BIH.
Milorad D. mu dade KRILA !!! Umjesto da stišava i da potakne OHR, NATO, SAD, EU da vrše pritisak na RS !!! Sve smo bliži MAFIJAŠKOJ državnoj tvorevini sa PRIVANOM POLICIJOM, koja će da TUČE NAROD u oba ENTITETA !!
Ovaj nikada nije odrzao datu rijec. Sbb fuj stranka,kao i njihov lider FahrudIN
Nista ovdje nije slucajno i nije prica uprazno nema vise vjeruj im a oni oplese po selima i gradovima i genocid uradise...a ne vise nikada...nevjeruj im i kada grip imaju...
Laktaski vepar bi mogao sa svojom podlom i lukavom politikom kreiranom u BG centrima moci vrlo jeftino obrisati Scepu sa BIH politicke scene pisto Bakira hos uvijek uspijeva da nategne ko konja a li on to ne osjeca i ne buni se.
Inicijativa SDA o rezervnom sastavu policije je pucanj u prazno. Dragan Čović će to blokirat za svog havera Milorada Dodika i tražit da se ojačaju kantonalni MUP-vi kako bi i on ojačao svoju stranačku vojsku.
@The Maniac 1987. nisi upravu jarane...hdz drzi kladionice...a opste je poznato da su policajci najbolji klijenti kladionicama...tako da im odgovara veci broj policajaca...jer ce time skociti promet kladionicama...
aahhahaahahha .... sad se lize bakiru i sda, dok ga ne ubace u vlast i ministarstvo a onda Nova stara koalicija hdzz snsd se nastavlja ... Kakva je to drzavnicka izjava kojom se podrzava uvodjenje rezervbog sastava i fol Vojska ne moze na granice, pa to samo debili bosnjaci mogu izvaliti ... Oruzane snage su vojska BIH a nr entiteta i mogu na granicu u svako doba dana i noci ...
@x1111tayson
Izgleda da je doslo vrijeme da ovdje neko atomsku baci da se rijesi govama balkanskih
Još jedan u nizu