Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ti nisi drugciji Fahrudine, ti nisi nikakva opozicija, nego vlast i ne prodaji nam kukavicje jaje i ne glumi opoziciju. Ako si na vlasti, a jesi, onda se pobrini da zaustavis pljacku ili izlazi iz vlasti ako to ne mozes, samo nam ne glumi opoziciju, lopove!
Samo najbolje mu je ono, SBB ministar radi po naputku Novaliceve vlade? Pa to je i tvoja vlada, magarac jedan.
svi ste vi Fahro ista mafija,,nezna se ko ga kome vise zavlaci,a jebete se preko nasih ledza,,treba vas sve u paketu odjebati i pozatvarati..
E moje Bosnje! Dokle ce te cekati da vam ovakvi poput Radoncica i kompanije sipaju pjesak u oci. Ova ovakva Bagra poput Radoncica i Izetbegovica imaju ego veci od neba. Nema tu zelje da se nesto uradi za obicnu raju, samo da se zadrzi stolica i da se odrzi vlast. Pa dokle ce se trpiti? Kako se moze trpiti vise?
Ministar sigurnosti,jos uvijek u vlasti,moj ludi narode nikada ama bas nikada pameti doci...
ne podmeći našim kadrovima... nemere više stati...
Rece posteni i preposteni Fah'ro .... Inace haver, jos poštenijeg Keljemendija Pa ovo crni humor?!?!
HAHA... Hoces li to reci Radojicu da imate i kadrove, .bem te zivote ko su sve vladari ove drzave
Plovi Fahro preko Save nosi pismo na vrh glave, u tom pismu pise """a da vise da me nevole nevole hhhaaaa? """
rugala se bakra loncu da je cadzava a oboje prljavi i crni tako i ovaj scepan crnogorski drzi pridike o moralu a tamo mu ni al capone nije ravan
Ovaj magarac u vlasti a kao nije do njega nista...SBB kadar drzi Ministarstvo komunikacija, Autoceste a niti jednog kilometra autoputa u prosloj godini
Ćim vidim ovog lika dan mi se pokvari
Tvoj svaki komentar je izljev fekalija, te svoje kadrove nahrani daj im nešto vidiš da su apetiti patličarski !!!
Ja ću glasati za Fahru , on se jedini drznuo da se suprotstavi Bakiru i njegovoj zlocinackoj kamarili. A to znaci da ih se ne boji , to znaci da nije ni on repa bez korijena ,to znaci da je sposoban ,ma sta god mi pricali. Mi jednostavno nikog drugog nemamo . Fahro je jedini covjek kojeg stranci dozivljavaju kao sposobnog i uticajnog politicara i s kojim se moze pricati. Bakiru niko iz EU ne dolazi , jer ga niko i ne voli i takav covjek nas ne moze predstavljati .
ovi su mi gori od SDA
SCEPO- pametnom dosta
Pa za sav visoko sofisticirani kriminal u UKC Sarajevo gdje je 4 godine bio SDP takoĐE kriv SDP ! Ebiga neće valjda hadži hafiz mladomusliman žrtva terora Gavrankapetnović biti LOPOV ?? Sa ALijom na hsdžudžu bio ? Ili njegova snaha Sebija helikopter ??? SDP krao za hadžije ! . A ako SBBu nešto smeta odmah nek traži donošenje zakona o porijeklu imovine pa da vidimo odakle i Fahrinoj supruzi njena ! A i KEljmendiju ! I svakom drugom ! :))))
Tornjak budi miran, vjerujem da ces jednog dana odgovarati za svoja licna muljanja, napad je najbolja odbrana.