Komentari (493)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SBB i Radoncic du karcinomi našeg društva!
@Eddyme Kakav moraš biti degen da ti Bakir bude idol oj majko
@Eddyme kad ti prije nakucaše ove lajkove , odjednom pa 300 ccccc SDA BOTOVI
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije problem da mi imamo prijateljske odnose sa Turskom kao sto to stoji u saopstenju i realno slazem se u tome al ne mozemo se samo oslanjati na njih mi se valjda nalazimo u EU i valjda su nam Europljani prioritet jer mi ulazimo u EU a ne u Tursku.
@VrataiPakao proči će vremena o vremena dok zatucani narod to shvati na ovom prostoru.. Izmetbegović svoje ovce tome uči, da nems druge osim Turske.. a mi turcima zadnja rupa na sviralu 🙁
@VrataiPakao SBB je u pravu u potpunosti i jedini koji se zalažu za EU integracije, za razliku od ovih koji nas daju u amanet ovom diktatoru!
Klix mijenjajte ime u SDA hobotnicu. . . . . . . . . . . . . Klix upravljacka konzola SDA.
Klix mijenjajte ime u SDA hobotnicu. . . . . . . . . . . . . Klix upravljacka konzola SDA.
Klix mijenjajte ime u SDA hobotnicu. . . . . . . . . . . . . Klix upravljacka konzola SDA.
Ima on El Baketovu saglasnost ne brinite se... El bake i njegovi pijuni su nas i doveli do ovakve situacije u državi...
sve te strance sto glume prijateljstvo.......svi van i Bih
Dozvoljavamo da neko drugi odlučuje o našoj zemlji! Bakire,pomakni se s te fotelje u kojoj sjediš jer nikakav napredak ne daješ ovom narodu... SBB će te skloniti s tog mjesta u Oktobru!
Recimo NE stranackim anonimnim botovima!
Ma ovo je dogovor Bakira i Dodika. Prvo Erdogan pa ce doci i Putin. Da li cemo ikada progledati?
SBB do pobjede,kakav erdogan
erdogan je 0 za braboncica !
SBB do pobjede u oktobru!!!! Erdogan mars u srbiju pa mitinguj tamo si i odnio kapital
Tuga je ušla u srca grande koalicije. Čemu očaj? Čitajte sutra u Faktoru i Avazu, veliki spektakl na Wembley-ju. Samo za cloverse i green lizarde Bakir svira gitaru a Šćepan mali igra kao mečka. Therese May se već raspituje kod Kaplana za kartu.
Cime se sve SDA nece posluziti samo da skupe koji glas.. Ali vase petljanje ce biti zavrseno u oktobru. Konacno da i ovaj narod progleda i shvati da ste ogromna prevara!
Što SDA ne pravi predizborni negdje u Turskoj, uostalom, tamo ima nekoliko miliona Bošnjaka, ovo što radi Riđobradi i zelena mafija je jadno i čemerno, žao mi je našeg naroda šta im radi ova mafija...
Bake nam dovodi Turke koji nas zaobilaze sa investicijama.Jedan milion za Baketa od Erdoana
Definitivno se nama prosipa merhametluk "na riječima" a Srbiji "merhametluk u dzep i privredu". Moje misljenje da Erdogan nema sta vaziti po Bosni! Cijenim covjeka kao drzavnika, ali Turske!