Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si Radončiću do juče bio uz njega i Čovića! J e b o ti on mater
Mislis Fahru tuđu djecu slati u rat. Khurac ti muštuluka.
Mora da je srbiji pofalilo traktora dok huškaju onog medjeda iz republike šumske
srbi nemaju elitu,njihovi politićari ne poznaju jezik diplomatije,nemaju Evropske manire,agresivni su,primitivni su.srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.Svi narodi koji imaju za susjede srbe su nesretni.
Iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 46 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj tvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
I sta ce te vi uraditi povodom toga osim sto laprdate u prazno, dok genocidas djeluje
Dajte bolan kakvo krvoproliće. Uzmite par policajaca i pohapsite to malo bagre i završite s tim.
MOZES MISLITI KAKVA SI KARNA POLITICAR KAD TE JEDAN DZAFEROVIC SEFIK POMETE. NE MOS VJEROVAT SEFIKUS E
RADONCIC JE ZAPOSLIO SINA ZVONKA MARICA U DKPT BIH PREKO VILICA. DECKO RADI KAO PORTIR ZAPOSLEN TU KAO 20-TOGODISNJAK. I TAKO JE PRIPAZIO SVAKOG CLANA STRANKE GDIJE IMAO SVOG DIREKTORA ILI MINISTRA. HVALA RADONCICU POSTENJACINO. ISTI SI KO RIDJAVI IZETBEGOVIC
Svaki ali baš svaki , jdni nazadni , nistavni kao politićar pogotovo nazalost nas , u bilo kojem konekstu spomene neki novi rat na nasem prostoru. Treba osjetiti bijes normalnih
MRŠ Šćepame goF.o jedno veleizdajničko ko još tebi vjeruje...misliš da smo to zaboravili Čovića i negiranje genocida !!! Grdno se varaš !!!
Da nema Dodika ovi ne bi imali šta izjavljivati
Morata znati da BiH nema politicare. To su samo pokusati bavljenja istom u svoju koristi prvenstveno u svrhu najblizih. Ublehasi sve do jednog. Ko to radi za dobrobit naroda?politikom se BAVI samo onaj ko hoce sopstveni interes.
ovaj glavonja je svojim djelovanjem i poticao dodika i ostale,pogotovo covica,sta on sad brljavi,baljezga
Shiptar
lik sa milijun lica
Faraon opet kecelju i u vojnu kuhinju 😂