Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB neće dozvoliti kanton da bude bez Vlade, naravno treba podržati zbog građana
Zbog velike zasljepljenošću građana i lošom politikom SDA koja nas je vodila sve ove godiNe, mi građani ne vidimo da nas SBB pokušava izvaditi iz ponora u koji smo pali zbig loše politike SDA..
SBB sva radi za dobrobit gradjana pa pristaje i na ovo, sve kako se ne bi blokirale institucije, da bi vlada kantona mogla funkcionisati u punom kapacitetu, proceduru treba sto prije zavrsiti
Samo naprijed SBB, sada ide cunami pravednosti i borbe protiv korupcije 😂🤣😂🤣😂🤣
Nije mi jasno kako će SBB objasniti glasačima poteze da su na strani Kukića u TZ i da su na strani nejgore struje SDA u KS ? Hmmm....
SBB sve sto radi radi u korist gradjana a to neki gradjani nevide zasljepjeni losom politikom SDA
Ma kome petljaš Zvonkec , kada se sve već znooa...!
Koje su ckapi ovi SBB ovci Sve satro protiv SDA a sve se tale sa njima Bravo Maricu ili kako se vec zoves
koja ste vi govna i prodane guzice iz sbb
SDA SBB su ista gov... i je dni i drugi maksimalno zaposljavaju svoje clanove familije !
Nije vam SBB ko druge stranke, da klimaju. Volili bi sad da ih nema, nego citav dunjaluk. Razbucali su vas
Razbucali su oni narod akcizama...vidjeces u Oktobru kako ce sbb proci
ZNAMO njegov kadar je predložen za direkora kantonalne direkcije za puteve. Treba im još 4 glasa. Ako ne bude ostaje Konaković u tehničkom mandatu. NAdamo se da DF neće opet prodat svoj SDA. A i zašto bi ? Mogu istjerat SDA I SBB i zauzet SVA MJESTA u novoj vladi.
Naravno da treba ovo podrzati prije svega zbog gradjana. Svaka cast.
Ako podrzi, ne valja. Ako ne podrzi, ruse drzavu. De vi Sda se odlucite, neobicno vam sto Sbb nije poslusnik vas kao druge stranke s kim ste koalirali.
Tačno mi je žao ovih iz SBB. Sve ovo rade zbog naroda. Mrze SDA, nevoljko su s njima u koaliciji i protiv svoje volje dižu ruku kako im SDA naredi. Tačno se vidi ta patnja kod SBB kadra, ta nevolja koja ih je snašla da svo zlo svijeta koje priređuje SDA oni moraju podnijeti i preuzeti zbog naroda dižući ruku za SDA politike i SDA logiku. Najjednostavnije je izaći iz koalicije, ali šta onda? Osta narod sam u krizi.
@saim_adkane bih rekao da je tako, ali vidjet cemo poslije oktobra aBd.
Ocekivano od SBB,oni su jedina opozicija u Vlasti