Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radojica fahro radoncic, srpski isprdak i Produkt zlocinacke organizacije sanu iz beograda, zeli sad da izadje iz vlasti posto se blize izbori,posto je drzavu BiH dobro paralizovo, posto su mu nalogodavci iz zlocinacke sanu dali plan za dalje ukidanje drzave BiH, i zalaze se za indirektan izbor predsjednika jer zna da na direktnim izborima sanu produkti ne mogu dobiti glasove,, on i zlogumdzija nastavljaju gdje su Karadzic i Mladic stali....
Znaš šta kažu za Lagumždžiju: BABO Nu.2
prica ti je bas glupa! Fahro je jedinicovjek koji cijeni radnike i nije budzetska uhljeba i parazit!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
radoncic je udbas i kriminalac, njegovi poslovni partneri su keljmendi,miskovic isl. i umjesto da radoncic bude u zatvoru on ministar....
jos da hoces iti smradu rumunski napustiti bosnu, sunce bi nas ogrijalo
Iz kojih vlada? I ono što ih je bilo u Vladama ili je otjerano ili je promjenilo dresove, poodavno. Ovo je nešto kiselo zakasnila reakcija.
joj ovog kriminalca na slici ;( hebem te drzavo ko te sve vodi u (goru) buducnost....
Hoce on svu vlast,ovim puca na sledece izbore,on se ko bejagi bori za BIH a pametan zna da je on vrh lopovima.......
Ti si jedini u drzavi veci lopov od ovi iz sda
EE raja ajmo pravit profile i hvalit Radoncica i Lagumdziju :)
HAHAHAHAHA najjaci komentar
izađi vise, sta cekas
nije moglo vece zlo zadesiti BIH kao sto je ovaj kriminalac Fahro..
Fahro samo polako, nemoj se uopste sekirat zbog ovih laznih komentartora ne mogu oni napisati laznih komentara koliko ti mozes raditi i unapredjivati! Svaka cast i samo naprijed!
Ja znam da ovaj covjek nesto napravio u ovoj zemlji krao on ili ne! on ce uvijek graditi! zato ce imati moju podrsku! U svakom slucaju ovo sto govore stalno da je kao SBB u vlasti je SDPovom glavni argument da obmani javnost! SBB nije vlast osim na drzavnoj razini koja je i nevazna! U federalnociji nema SBBa nigdje sve SDA i SDP tale!
Svako ce se taliti u BiH pa vjerovatno i Radoncic ali se kod njega bar zna da ce se nesto napraviti izgraditi poboljsati pa covjek zaposljava tolike ljude gradi kule i stvara stalno nove vrijednosti! Talio se ili ne talio, ovaj ce psao zavrsiti i nesto i za gradjane uraditi!
Vidis junuze da je SDP u strasnom strahu jer su se SDA i SBB priblizili i jer bosnjaci zele jaku koaliciju!
Svim onima koji kažu "gradi" Gradi naravno, ali je pitanje od čijih para. Pitanje jeli platio porez na transakciju zvanu prodaja AVAZA, jeli na kraju platio porez na dobit koja za godinu prelazi 30 hiljada KM i još mnogo toga što se narodu krije i prikriva, a istrage obustavljene.
Ma izlazi pred izbore haha :) pacovi bjeze kad brod tone a ovo je onaj pacovcinja reponja ;)
SDP je definitivno zavrsio svoje
Ja nisam rekao da sam za SDP meni su svi mrski stoka i govna al taj isti Radoncic je u koaliciji sa SDP a sto se mene tice da Bog da da svi pocrkaju dobiju rak na raku niko ne ostao gore za heftu :) sto se nije prije povukao tri godine sjedi u vlasti i sada kad je manje od godinu do izbora on bi se povuko to prolazi kod maloumni ljudi ali meni su dobro poznate te igre pocrkali odma niko jutra ne doceko svi zajedno pa neka makar u necem budu slozni ;)
Radoncicu hapsi bagru samo to hocemo od tebe...nema ko drugi kad su svi u kriminalu!
Junuze, mozda je i on u talovima ali barem znam da zaposljava ljude i da gradi ovu zemlju! covjek baremn radi nesto sto pomaze i nije duzan poreze kao svi ostali! Pa talio se on ili netalio!
Evo demonstracija svih ovih komentatora! Samo zamislite da sve pise isti covjek! Tako su odprilike svi ovi komentari! Jedan lik iz centrale SDPa pise sa 10 imena!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Radoncicu samo nastavite raditi svoj posao! Svi znaju da imate podrsku boraca i obicnih gradjana kojima je muka od SDPa i ratne mafije!
Ma alisa vidis da su sami web agenti pisu! Sve je to SDP
Malo ovaj naslov tendeciozan s obzirom da je SBB izasao ima pola godine iz kantonalnih vlada!
SDP je najvece zlo sto se desi ovoj zemlji...ali ih je zlaja sve nasukao..
Ulazak sa SDPom bila je najveca greska SBB-a ali nema veze uci se iz gresaka!
100% samo mi nije jasno kako je zlaja uspio da zajebe fahru...a jbg tako to ide komunjare su zajebane! Nema veze ima SBB sansu veliku 2014 jer kako sam upratio svi ga trenutno podrzavaju!
Jedan ot rijetkih boraca za normalnu buducnost BiH! A ovi web agenti SDPa sto samo vise na ovom klixu i kenjaju na sve osim Zlatka mogu da ga puse
PRIKAŽI ODGOVORE (2)