Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako, evo Amsterdam je odmah tu iza ugla, predjes ulicu i eto ga. I de nam ti reci kako tamo ima sex shopova, nismo znali dok nam ne kazes. Ima li u Arabiji nafte, sta mislis? Onako, tvoje misljenje? U dilemi smo.
daj okanite se sex shopov-a ja jos sisu uzivo nisam vidio a vamo kao neki faker,, boze sebi pricu prosipam nista prije braka eee ,(:
Prvi sex-shop u Sarajevu bio je otvoren u januaru 1991. na Mojmilu ili Dobrinji,
E dragi moji bosancerosi cim se napiše bilo što o sexu eto nasnakostri- ješeni ko pijevcii i kokoške.A kada čujem kada gubite nevinost nije ni cudo da vam za uzbuđenje treba sto k....a.Jeste da je u državi situacija nikakva te da je SEX postao velika kocka,al zato nemoj te razmišljati u divnim trenutcima razmišljati srcem i K.ili P nego glavom. Slobobdno razgovarajte šta volite tako da vam nece trbati pomagala. Kod mene je uvijek važilo MESO je MESO nadam da se slažete.
Nema boljeg k.... od mahmurca!
Nesto nisam raspolozen za pisanje ,kad joj pomjesash droge u heroin radi cijelu noc na schtangasu....!
ove nase plate su ti ko menstruacija, imas ih prvih pet dana i onda ga možeš j.e.b..a.t.
Slabo si obavjesten "obavjestajac". Jesi li ikad vidio da "vehabijina" treba pomagalo, ili nesto slicno? Mi kad deremo, tu trava ne raste.
tuga je to evo u danasnjem vaktu,pa ja bih rekao sex i nije tabu tema,dosta se o tome svemu govori,a sta je tuga u svemu tome:"tolko se prica o sexu a natalitet nam pada!!
Za sve one kojima je kladionica hobi i vise obavezno neka nas posjete http://bet-tips.cogia.net
Trebali su im u parlamentu danas podijeliti po jedan vibrator.
mogu ovi političari ,opštinari i tako ti uzmati šta hoće a ja kad imam za kiflu ja sam sretan
ispitivanje radjeno na uzorku od 13 ljudi :) ovo isto kao u avazu kad su rekli da 33% policajaca koristi droge. naime ispostavilo se da su od tri (3) policajca koja su pitali jedan kao priznao da je nekad koristio droge. odatle je komunisticko-srbijanski avaz izveo zakljucak da je trecina policajca na drogama :)))
neće ovaj svijet još dugo. čuj, kao nešto pozitivno što nestaje stida!? ako ništa, ima te li vi sestre, kćerke? ima te li neku dragu žensku osobu u životu?
hahahahaha... cuj sex shop u sarajevu? hahahaha... ocito onaj ko je pisao ovaj clanak nije bio tamo, i nije vidio da to lici na sve osim na sex shop.
Bitno je da nismo daleko od zapada je li......
Kod nas sex nije taboo tema nego je baš izricito zastupljen...Svi ga globalno pušimo :)