Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo ti njihove koledže kad mi imamo internacionalni medjukontinentalni panevropski medjugalaktički univerzitet u Travniku...
Šta će ti to ? Kad imaš Travnik, Kiseljak ! Sve priznato, sve legalno !
Ocisti prvo smece(Zlatka) ispred svojih vrata.Nije se dva puta pojavio na Ekonomiji a platu uzimao godinama.
Pa sto ce tebi Americki koledz.Zar te nije Tito besplatno odskolovao:))) Nema teme da ne popljujes truli zapad i Ameriku ali bi se tamo skolovao.Na tvom mjestu bi aplicirao za Sjevernu Koreju.
E meni nije jasno što ste se njega dohvatili. Kao da tamo nema mnogo gorih slučajeva. :S
Šta ćemo u Americi kad imamo Prof Dr. Zikriju Avdagića,bosanskohercegovačkog naučnika iz oblasti vještačke inteligencije i inteligentnih mreža. U americi nema bolesnika na profesorskim katedrama.
Nama je mjesto ovdje a ne u americi. Ovdje ćemo studirati i dizati revoluciju protiv SDA -SBIH buržoazije i tlačitelja. Samo da očistimo univerzitet i državnu službu od SDA gama.di..... Šta ćemo u americi da se vratimo još gluplji. Neka idu SDA krmad i njihova djeca....
Trenutno sva ekonomija i umijeće življenja u BiH se svodi na uplatu izuzetne svote novca nekom političkom primitivcu na poziciji u Stranci da te ubaci na BUDŽET. Nakon par godina nerada na BUDŽETU, ovi mladi ljudi postaju robovi banka čitav život. Postaju obična fukara i sirotinja koja vozi dobra auta, a nema novca da plati gorivo i stanuje u dobrim i napucanim stanovima, a nema novca da plati obične komunalne režije jer su radi svoje pohlepe i neznanja duboko zaglavili u dugove kod stranih Banaka. Ovaj sistem generira fukaru bez mozga za što lakšu eksploataciju koja uopće ne živi već vegetira od prvog do prvog u mjesecu i obične parazite koji veze nemaju sa strukom za koju su se školovali, niti sa životom.
ODLAZIM SRETAN Jedan je život!
Kakva korist od nekog inžinjera u zemlji koja uopće nema industrije i ekonomije? Sva mudrost se svodi na uplatu 20.000 KM papku iz stranke da te stavi na budžet. Nakon par godina postaješ rob banke i obićni parazit koji veze nema sa strukom niti sa životom.
Ima li kakav virtualni kurs terorizma za našu djecu???
...malo sam zakasnio, svega 20-ak godina :)