Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA POREDITI KLJUJIĆA I IGORČIĆA...MA DAJTE VIŠE, PA NEMA SMISLA...ČITAV GRAD JE ZA GOSPODINA KLJUJIĆA, DODUŠE JEDINO OVI DEŽURNI IZ CENTRALE SDP NISU...VALJA VAM PISATI OVE KOMENTARE ZA IGORA. DA HOĆE IZABRATI GRADONAČELNIKA PA DA I VAŠOJ MUCI DOĐE KRAJ HEHHE
smjesno je pricati o metrou a niste u stanju napraviti tramvaj koji moze "uzbrdo" do koseva... supljaci na sve strane
Cuj EU-a naredjuje i odredjuje da gradonacelnik Sarajeva ne BUDE Bosnjak, KOME LI OVDJE EU-a pokusava soliti pamet, kako EU-a ima pravo da se MIJESA ko ce biti Gradonacelnik GRADA Sarajeva, TO JE DEFINICIJA "DIKTATURE I APARTHEIDA EU-e nad Sarajevom i Bosnjacima", ta EU-a KOJA JE SERVIRALA 4 godine GRADJANE SARAJEVA SRBO BARBARIJI SRBO FASIZMA i SRBO PRIMITIZMA ! PERFIDNA JEDNA EU-*, KAD ONI POKAZU I DOKAZU NJIHOVU DEMOKRACIJU I MULTIETNICNOST dajuci Muslimanima da budu gradonacelnici prijestoljnica EU-e , ONDA NEK ZAHTJEVAJU da gradonacelnik Sarajeva bude neko drugi osim Bosnjaka! Naravno da ovo nije napisano Protiv Gospodina Kljujica i Gospodina Fincija ! Dodati takodje da je igor sa beh.menom i lagumdzijom zatvorio VRATA Zemaljskog Muzeja i Nacionalne Galerije BIH-e, PAMETNOM je to vec dovoljno ZNATI ko su i sta su, HINJE jedne izdajnicke i neprijateljske ! eto sta je SDP !
crkni ljuicu, stara rago lopovska
ko o čemu, KLjujić o ratu i istoriji!
gospodina stjepana kljujica izuzetno cijenim zbog njegovog stava u ratnom periodu ali mislim da je igor kamocaji u prednosti jer je mlad, prica strane jezike, ne tipka sa dva prsta;-) i ima vise snage da se nosi sa problemima koji su pred nama.
O kakvom metrou bulazni covjek. Da ne povjerujes. Imao je nekoliko mjeseci da pripremi neki svoj program. A nece on to, on misli sve je blef i poza. Bogami mu to nece proci, cak ni kod ovakvih "vjecnika". Sarajavu teba vratiti ovlastenja koja mu je Kanton uzeo. Treba vratiti zgradu u kojoj se smjestio Kanton. Lako je provjeriti u Katastru kome pripada. Kad to urade, nek vide sta ovom gradu treba da postane GRAD. Sta treba da rade komunalna preduzeca, sta policija. Kako pokrenuti privredu i zaposliti ljude...... A on bi prvo metro pa zoloski vrt. Tako mi Boga pomatušio.
Samo nam jos treba gradonaclenik u cijem imenu ima rijec OCAJ ahahahahhahahahahah
Kakav crni metro u gradu koji nema ni pola miliona stanovnika? Zagreb i Beograd nemaju metro a nema ni realne potrebe da imaju iako su 3x veci gradovi od Sa, uostalom to kosta cijelo bogatstvo, kakve su ovo gluposti..
Ja ovom Kljujiću ne bih dao 2 ovce nacrtane da čuva. Igor možda nije najidealniji ali je od ovog fosila za 3 klase bolji.
ma kakav Kamocaji,,smiješno,, ako SDP dobije gradonačelnika uništit će i Sarajevo kao što polako uništavaju državu.... Stjepan Kljuić za gradonačelnika!!!
Igor nije u godinama kad bi se mogao proglasiti balavcem. Ja se slažem da za bilo koje rukovodno mjesto treba prethodno iskustvo, ali Igor upravo to ima, jer je bio dogradonačelnik i taj posao je uspješno obavljao. Pored svih referenci koje Stjepan Kljujić ima u svojoj biografiji, postoji i referenca da mnogo voli igre na sreću, pa me strah da nam grad ne prokocka.
šta će ovaj Kamoćaji, ko je on uopšte??? neznam gdje sdp izvlači ove levate,valjda u nedostatku kadrova... ali smiješno je ovog balavca kandidovati za gradonačelnika..
Ha? Idealan za metro? Wtf?
Pocev od ulica po gradu ''Milos Obilic'', ''Vojvoda Putnik'', a nigdje ulice osnivaca Sarajeva, do problema nacionalnog pitanja u SRBiH.Iako su trpili zlocine NDH, 4 godisnje fasisticke okupacije, iako su narodi BiH dali najvecu zrtvu u II sv ratu, sve velike ofanzive vodzene u BiH.Komunisti na celu sa Titom nisu dozvoli naciju bosanac i hercegovac nego ironicno se daje nacija Musliman.I ti problemi koji se vuku od 45' pa sve do dana danasnjeg.Stoga koliko god vi rekli da je Tito oslobodio Sarajevo, on ga je ujedno i okupirao i podcinio Beogradu, i vecinskom srpskom stanovnistvu ex yu.Prema tome cigo, prije nego iznosis izjave skandalozne poput onih naslova u ''Kuriru'' bilo bi da shvatis poentu izgovorenih rijeci.
Kome vjerovati? Covjeku koji je kad je najgutavije bilo ostao uz narod, borio se protiv nasrtaja Zagreba i Tudzmana o podijeli BiH.Covjeka koji se ponosi sto je dio ovog grada, ili nekog NN tipa koji sve sto ima je - prica.Izmedzu price i djela iz proslosti i to dobrih ja biram dijela iz proslosti.Jer covjek koji je prezivio rat u Sarajevu i dijelio muku ovog grada ne moze biti los.Za Igora cujem prvi put, prednost a i mana.Moze nas razocarati moze nas iznenaditi.Ovaj grad i narod se treba oduziti ljudima koji su bili tu u vremena zla, kada moze Tihic prvoborac sa Njemacke fronte biti ''bosnjak nad bosnjakom'', moze i Stjepan Kljujic biti gradonacelnik Sarajeva.Ako nista u poslijednjih 20 g nije bio politicki aktivan i k tome manje je sklon politickim igrama.Drugo 1945 godine po zapisu sa vjecne vatre pise 7 muslimanska zajedno sa drugim partizanskim jedinicama su oslobodili Sarajevo.A od 45' pa sve do raspada Yugoslavije taj narod je bio ugnjetavan i osporavan.
Da građani odlucuju ko ce biti gradonacelnik, svakako to bi bio Kljujic