Služba za epidemiologiju FBiH
0
Savjeti za sprječavanje širenja virusa
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet im je nešto \"pobjeglo\" iz laboratorije. Opet rade neki eksperiment. Kako to da se svinjska gripa pojavi u isto vrijeme na deset različitih lokacija u svijetu. Previše očito, reklo bi se. A, tek sada će da probaju da pronadju lijek. Do tada će umrijeti par hiljada ljudi.
ne mogu da vjerujem!!!! i pricu o virusu smo uspjeli okrenuti na naciju i religiju...genijalno :(( ipak, posto u ovoj nasoj zemlji nista bas ne uspijeva bas najbolje, nadam se da se ni virus nece usreciti
...decko je propisno retardiran...jel\' ti \"cica draza\" nesto u rodu?
@Bosanac, kretenu jedan nepismeni jel pise u kur\'anu za SARS, Kravlje ludilo, i pticiju gripu kretenu jedan kretenski
Ova gripa ne pita je si li musliman... hahahhahahahhaah
@bosanac Opet ti , idiote.
Mnogi su se rijesili pameti vec odavno!!! Ljudi jeste li ucili u skoli o virusima. Virus se prenosi zrakom najcesce sa covjeka na covjeka!!! Za vjersku i nacionalnu opsjednost, obratite se najblizem psihologu!!!!
ti ko da vec imas temperaturu....gripa je kapljicna infekcija neobrazovani covjece. Ne prenosi se jedenjem mesa, ikakvog. Boze me sacuvaj ovakvih cudaka i frustriranih ljudi...
@2 BOSANAC Ako nisi znao mi to radimo 5 PUTA na dan, i ti naso da mene savjetujes ...ccc Ma djaba vam, sad ima da vas odere krmetina, ja mislim da je vise ne jedete sa rahatlukom ali eto... hehehe A ista ima veze ako KRMAK jede svoj izmet... nije to nista strasno... samo sto ga vi jedete... hehehehe VI STE VECE ZIVOTINJE I GAMAD NEGO svinje!!!!
Ovo se odnosi samo na muslimane, nek se dobro cuvaju svinjske gripe, nek je ne jedu i ne koriste svinjsko ulje... Svi ostali ne sikirajte se, samo udrite pio starom!!!
smiri malo Bosanac, a pticja gripa, a kravlje ludilo...popusti sa svojim fanatizmom i PERI RUKE DVA PUTA SAPUNOM I TOPLOM VODOM NEKOLIKO PUTA DNEVNO!!!!!!!!!
@bosanac Idiot
Jedite svinjetinu da Bog da vas sve ubila, kakva ste vi gamad jedete meso koje se predhodno u govnima valjalo !!!!!!!!!!!!!!!! SVI CETE DA CRKNETE!!!! Ovo je kazna od Allaha, Allah ukber !!!!!!!!!
Jel savjeti vaze za sve narode u BiH ili... ?
Hallo ba, pa kakav su nam savjet dali kao da je već zahvaćena i BiH, a ne bi me čudilo ni da je ovaj virus zahvatio sve a da ovi naši pojma nemaju, zaboga jer jučer i prekjučer su bili dani vikenda, i oni nam dali upozorenje, prepisali iz upozorenja susjednih država ili ovih koje su već zahvaćene virusom.....a gdje su kontrole putnika na aerodromu, gdje jekontrola uvoza mesa....o bože, hajd dok pročitaju još koji tekst pa će se opet oglasiti.