Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle smo godine imali jednaku, čak i goru katastrofu a kantonalni uhljupi nisu napravili niti jedan smislen potez da spriječe i ovogodišnje trovanje.
Sta su realno mogli da urade?
@BivsiTurcin3 Slazem se. Da zabrane lozenje , ne bi zivi ostali. Da smanje cijenu plina , ne mogu, a ni struje, jer o tome odlucuju druge institucije i organizacije. Uveli par nepar, Bosnje poludille sto ne mogu dan koristit auto. Sta da rade, konkretno? Pa ne loze oni, oni imaju dovoljno da plate racun struje ili plina..
A plate ce se same zaradit? A u pm, pregorili mozgovi svima...
Savjet roditelja, posaljite svoju djecu bilo gdje samo da ne odrastaju ovdje.
e hvala vam, jutros taman mislio otici na posao, ali odem na planinu, jer mi je zdravlje na prvom mjestu :)
bjezimo u hercegovinu 😁😁😁😁😁
Kad niko nista vise nemari pola auta bez katalizatora, los kvalitet cumura, i nigdje manje drveca po gradu nego u Sarajevu. Okrenite se oko sebe i bicete uvjereni da je toga premalo za ovoliko stanovnistva zato i tolike visoke temperature u ljetu u gradu. Pozelenimo grad to barem nije ni skupo.
ova kineskinja je toliko ružna da je ova maska preko labrnje čini ljepšom
Sarajevo je SDA Peking izgleda, a Zenica SDA Sanghai il neki tamo Zang Tsu. Samo mjesto barem nove Kineske tehnologije i infrastrukture i malo boljh plata za to gusenje i zagadjenu prirodu, smece i mrtve prljave rijeke, imas SDA tehnologiju i infrastrukturu. Sto bi rekli, uzeli najgore od oba svijeta. Al sreca oni Arapi prave sebi kuce i naselja na planini, pametno.
Nadam se da će doći SDP ili ko već na vlast pa da se ova magla digne. Neodgovorno je od tebe što nisi napomenuo da je globalno zagrijavanje madlo SDA kao i nestanak ptice Dodo na Mauricijusu.
dobro je podmazati nosnice osokom iz vagine
Tu je lozenje najveci problem. London je jos pedesetih imao zrtve zbog zagadjenja i kad su uveli zabranu lozenja uglja i zamijenili grijanje plinom sad nemaju problema.
Pa kad Bosnjo hoce da lozi, jer to nije Sarajlija vec papak koji je dosao il krajem onog il ovog rata, i ne zna drugacije vec ko pracovjek. A ako se cijena plina ne svidja, onda se fino uvede protest ili NIKO ne place plin dva mjeseca, pa ces vidjeti kako se smanjuje cijena
Znaci maske 3m su najbolje po ovome sa slike.
Gdje da kupimo 500.000 maski sa filterima ?
Savjeti za vako davanje: Havu tjerati ventilatorima, ko nema mere i ponjavom da raspuhuje. Valjalo bi i da se rasola napijete da lahko vjetrove pustate. Sevap je i nasjeci crvenog i bijelog luka te se svako malo krijepiti i dihati ka najblizima da im lakse bude. Sad je vakat da se susi meso, nema se potrebe loziti, hava se plaho dobro lijepi. Prije kacenja provjerite zrak, hraknite pa ako se crnilo ukaze odmah vjesaj, al ako nije dobro zacrnilo sacekajte dok se hava dobro ne zgusne.
Ili jednostavno naletite do Hercegovine
Otporne su Sarajlije. Mi od malih nogu dišemo ove jade. Taaa će nama čestica. Kad nije ni haubica.
Hit suvenir na Bjelašnici, azbestni nakurnjak obložen alu folijom :D
muškarci neka obmotaju lice debelim šalevima, naibolji su oni ljepi palestinski što koriste i naša braća mumini kad hodaju pustinjom i pjesak nemere doprijet do dušnika, a hanume neka prebace nikabe i ni habera neće moci unos i usta uć' poganluk iz have.