Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci hahahahahahah,zar niste sad bosanci,dogovorite se.Prošlo je 20 godina,vrijeme ja da mijenjate \"naciju\" hahahahahahahahahahahahahahah
Koji imbecili.Kakav multietnicizam??????-U Sarajevu,glavnom gradu 23.56%žive Bošnjaci,Bosanci,muslimani,Turci,poturice,šiptari,arapi,i ostale vehabije,talibani i mudžahedini.Neka SDP tamo pravi multietnicizam.
Jedina prava buducnost u RBIH-i i na Balkanu je da jedini autohtoni i drevno narod Bosnjaci dobija svaku vlast. Hrvat i srbi su previse pokazali vec 100 godina svoju primitivnost hriscana koji su opasni za normalan narod i okolinu ! Spas buducnosti i mira na Balkanu SU JEDINO Bosnjaci !
Ovaj SDP pokušava držati monopol nad \"multietničkom\" i \"antifašizmu\" kao da su samo oni zagovornici tih ideja....
smrradovi komunisticki SDPovski, izbacili Hrvate potpuno iz vlasti i sada nam supljiraju kako je to sve sasvim u redu ... Hrvati i Srbi, ne nasjedajte na jeftine stoseve bosnjackog SDP-a !!!!
sad kad su popušili kod bošnjaka vratili bi se multietničarima ccc providno
sve se nešto širi okolo i naokolo a niko ne daje konkretna rješenja, a sve mi se čini da će građani biti žigosani i da će svako za svoje moći glasati, jer kako drugo tumačiti da više nijedan Hrvat ako nije HDZ ne može biti biran, a onda će taj isti ugroženi Hrvat koji nije u HDZ morati Bošnjacima birat recimo načelnika opštine, što ovi isto mogu zamjerit... i šta treba, da tuži u Strazburu što ne može da glasa za \"svog\" npr. u Starom Gradu