Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNA NEMA NADLEZNOST ZA OBJAVU REZULTATA toliko
GENOCIDNA NEMA NADLEZNOST ZA OBJAVU REZULTATA toliko
odlično, sada fino u manjem entitetu ne moraš plaćati porez ni RTV taksu, nema te više na popisu :)
"uradi popis po metodologiji koja je prihvatljiva za RS i objavi rezultate"...
Ma objavicemo popis u Republici Srpskoj,a vi ,naravno samo mozete srati po ovom klixu
Da se sutra zarati idioti bi rekli Lagumzija je kriv
popis ce bit objavljen i svi na njemu prikazani , svidjelo se to nekom ili ne.
@drinskysorab tebe ne zanima ko zivi iza prve krivine od tebe.
Rezultati popisa za BiH su "lažni", a kao ovi što mi objavimo za RS su "stvarni"????? Ne liči li vam ovo na sve dosadašnje srpske idiotarije i ublehe?? Džaba, ljudi po svom, uvijek protiv svih i da si Bog. Na silu smanjivati broj nesrba da bi njih kao bilo više je van svake pameti i totalno ludilo. Pa zar iko živ više može nasjedati na ove majmunarije??
U BiH živi 3.867.055 stanovnika... 48,4 odsto Bošnjaka 32,7 odsto Srba, 14,6 odsto Hrvata, dok procenat ostalih u nacionalnoj strukturi BiH iznosi 4,3 odsto.
Ko god se cudi zbog ovakve izjave, je budala i zaboravlja da je rijec o stranci pod cijom su palicom pocinjeni najveci zlocini poslije 2. svjetskog rata. Mozete se kititi nazivima "za promjene" i slicno, medjutim cetnistvo i fasizam ce uvijek biti sastavni dio vaseg razmisljanja i djelovanja.
Samo države imaju pravo obajave rezultata državnog popisa. A ako si Srpsko uzme državna prava onda imaju pravo i kantoni, pa i općine !!
moglo bi to, ali genocidna tvorevina nije država pa se ne pika.
Važno je je koliko nas ima , a nije važno sta jesti i kako živjeti.. Glupan u
??
Važno je je koliko nas ima , a nije važno sta jesti i kako živjeti.. Glupan u
GENOCIDNA NEMA NADLEZNOST ZA OBJAVU REZULTATA toliko