Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neznam,nit vjerujem savezu,niti vladi. Uglavnom nevjerujem nikome,toliko puta ni magarac ne bi pogrijesio koliko smo mi. A gledaj ovog jada \"penzionera\" , ama ne bih ti dao nista,ocito nisi vrijedan toga. Kad smo mi izdvajali za PiO bilo je OK , a kad trazimo nazad , nije Ok. Ma more nosi se u rupu iz koje si isplivao il na Vlakovo.
SAMO JEDINSTVENO U JEDNOM UDRUŽENJU BEZ POLITIKE OČITO JE SADA IMA MOŽEMO IČI PREMA VLADI FBIH I NOVOM ZAKONU SVE OBUHVATNOM ZA SVE VETERANE U PROTIVNOM OVI IZLASCI NEMAJU SMISLA IDE KRAJ 2012 GOD.JOB-UNIJA VETERANA BIH SBK SA SJEDIŠTEM U GORNJEM VAKUFU -USKOPLJU .
Ma treba smanjiti redovne penzije na jedno 100KM a njima povecati da imaju barem po 1500KM. Pola ih u punoj snazi ali eto daj im penzije koje nisu radom zaradili. Aferim drzavo daleko ces dogurati vise penzionera nego radnika, super nemam rijeci.
Tamo Harbinja, ovamo Savez, udruzite se kompleksasi, CILJ vam je isti.