Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzioneri več osjete MMF 10 posto od2009g.Malo pređite i na druge prenositi terat Recesije tako če te olakšati Penzionere a one sa dva ili tri krešite na jedno primanje koje odabere i eto nam uštede u FBIH .Zabranite Savjetnicima i pomočnicima Upravne odbore a neuspješne Menanđere u Javnim preduzečima i Bankama ograničite na 2500km i mjenjajte gubitaše .Vratite na podračun PIO MIO 700miliona koje ste začepljavali rupe4 i eto Penzionerima 10posto povečanja ali bez Lažni Komadanata koji su uvedeni za Opčinske Izbore2007g,sa Crnkičem sretnoBevanda i Mujezinoviću kad ovo napravite tada će vas POMESTI .
od rata je proslo 14 godina...kako mogu biti demobilisani borci vise....nema vise toga....mogu biti samo zaposleni ili nezaposleni....Broj RVI se povecao od 2004 godine...svima koji su dobili rješenja poslje 2004 brisati prava..rat je stao 1996 a meni se čini da smo još izgleda u ratu i 2010...ovaj broj korisnika pomoći ne bi izdrzala ni Amerika..Koliko su ti demobilisani borci dugo na sadaki da su se na nju navikli? U pravu su penzioneri...100%
KAKVA JE TO ORGANIZACIJA SAVEZ UDRUŽENJA PENZIONERA I U ČIJE IME ON ISTUPA. ISTUPA U IME ŠAČICE ONIH KOJI SU U VRHU TE ORGANIZACIJE I KOJE SU VLADAJUĆE STRANKE POSTAVILE. ŠTO NE TRAŽE SMANJENJE PLATA SVOJIM MENTORIMA I SMANJENJE NJIHOVIH TROŠKOVA, TO NEĆE NIKADA, JER SE GREBU UZ NJIH
NAPRAVITE REVIZIJU SVIH GORE SPOMENUTIH, NAJLAKSE JE PO PENZIONERIMA, SVE NA REVIZIJU REDOM, IMA NAJMANJE 40% ONIH KOJI NE ZASLUZJU NIKAKVE NAKNADE. IMA INVALIDA KOJI TO NISU, BORACA KOJI NISU VIDJELI LINIJE FRONTA, PENZIONERA KOJI IMAJU NEZASLUZENE BENEFICIRANE PENZIJE, ZASTO JE TOLIKI PROBLEM SVE REVIDIRATI, DA MOGU SVI FONDOVI NORMALNO DA FUNKCIONISU I DA NE STRAHUJU ZA ISPLATU???