Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da kazem za tri konstitutivna naroda.. mamu vam ebem u UUUUUUSTTA !! ima jedan konstitutivan narod,,, BOSANCI! ostali.... marsh vani !!
KO LAŽE
Da radi se o kompletnom zbiru svih žrtava i iz historijskog konteksta to su sve Bošnjaci različitih vjeroispovjesti (ima i Hercegovaca ali Šeki je razmišljao u kontekstu dalje prošlosti)..... MIlošević je odradio svoje a Nemanja je živi dokaz.....
OK, niste nas pobili 100 hiljada, pobili ste nas samo 85 hiljada, a i one hiljade zena ste vjerovatno u samoodbrani silovali, ma ustvari vi ste pravo fini..
@wolff ti bi možda rtrs samo da postoji jel
da se hoce ukinuti federalna i bht su najgore televizije
@chicha šipu racku nema više jna da vas brani nema više prijetiti nema više mnogo toga burazeru sad ako krenete neče vas ni biti j..o oluju šta bi svama ovdje bilo
Bravo Šeki. Genocidna tvorevina RS ce polako nestati jer je to prirodan put.
Vazelin za Sekija!
Treba zakon da se svako negiranje i poricanje,ignorisanje genocida STROGO kazni! BiH4EVER!
Kakve \"objektivne\" goste su pozvali na javni servis sva tri konstitutivna naroda, i onda se čude kako nema pravog suživota u BiH.
Sistematski silovali najmanje 50 000 djece,djevojaka,zena,starica,i 2 500 000 istjeranih samo zato sto su Muslimanske vjeroispovjesti i Bosnjaci! BiH4EVER!
BRISU i nedaju da mi komentar prodje al Seki NEDAJ DA TE KRVOLOCNE HINJE GAZE!Dokaza ima koliko su zvjerski krvolocnici sistematski istrijebili na sav moguc nacin najmanje 250 000 nevinih dusa! BiH4EVER!
Četnici su se mnogo uzbunili otkako je Dr pijmo mokrću bRaćo srbi u haagu,ali bi trabali naučiti da se iz prazne puške ne puca,nije ovo 1992g pa da možete prijetiti nestankom BOSNE,a GENOCIDNI brlog rs će svakako otići na smetljište istorije MILOM ILI SILOM!!