Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje jednom dobro protestovati .....nego cetri godine ponovo ratovati..
Oni podrzali SDA, a ne proteste.
Ovo lagano lici na rs i njihove proteste protiv visokih prestavnika
I vi ste mi super, 5 miliona borackih udruzenja, sad kaze hajmo napravit savez udruzenja. Pa sto ne napravite jedno boracko udruzenje medjedi?
Kome do rata u kući ga vodio.... Eto
Savez žderača feta sira ukradenog iz humanitarne pomoći podržava proteste da se akobogda opet zarati pa da se i treća generacija SDA obogati...
Sviranje K
Dodik je u pravu.
Dobri su ovi brigadni samo stosu malo opljačkali narod u ratu s vlašću pa njima ništa neodgovara NEBITNO ŠMIT JE NJIMA SAMO IZGOVOR njima ništa neodgovara gdje nemaju vlast kako u ratu tako u miru
Niko ne postavlja pitanje odgovornosti A.Izetbegovica, H.Silajdžića, E.Ganića i ostalih tadašnjih lidera RBiH o potpisivanju sporazuma po kojemu se genocidašima daje pola države. Džaba protest kad smo kapitulirali jednim potpisom popustljivog starca!
Gdje su protesti protiv SDA otimačine bagro profiterska
Kad će vise taj rat misa li mu malenog
Jos mi nije jasno koga ovaj Kovač i sekretar mu Džananovic predstavljaju... Ovo je bgm ruglo od udruženja!
Sad ovi sto su hajrovali poslije ovog rata nek se bore,ovi takodje sto su pobjegli i sad uzivaju po nasim gradovima i pametuju takodje, i nek sinove povedu,to bi bilo pravicno,nas koji smo napravili drzavu su nabrojani izdali.Ja pusku vise ne uzimam,samo zbog posljeratne nepravde.
Samo oštro⚡
Ovo je sasvim jasno, neka vidi cijeli svijet kakvi ste, samo naprijed tako ratoborno.
Šta će vidjeti? Da smo se suprotstavili debilizmu da 8% glasa za 100%. Hoćete pravilo od minimalno 3%? E haj sad dajte Srbima koji općinu u Hrvatskoj, ipak moraju svi biti ravnopravni.
Tako je, ogolite se do kosti, sa ratnim zastavama, jasno sve. U bitku za multi kulti BiH, hahaha🙂
Zastave jedine legitimne vojne formacije u ratu u Bosni. Ajmo malo pričati o zastavama tzv. "herceg-bosne" gdje god Hrvati nešto rade u Bosni.