Brza reakcija organizacije
0
'Save the Children' uputio izvinjenje BiH
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greska nije potpuno ispravljena Ako samo preneste mis preko B&H ime drzave je \"Croatia\" neznam samo koju su ovo amateri radili
opet ista mapa tamo
Sve je ovo fino napisano, no ako se ode na site save the children, moze se odmah zakljuciti da nista nije promjenjeno. Mapa sa okvirom BiH na kojim je napisano serbia and montenegro jos uvijek je aktivna. Sta sada?????????????
ja se slazem da je to neki eto napravio, ja sam davno nekada bio u save the childern organizaciji ima vise godina, radio seminaski pa mi trebale neke informacije ono sto je tamo radilo zena sve u bile srpkinje, a ovoj glavnoj direktorici sto im je ne da joj smrdi iz usta nego je to katastrofa ovo je namjeno isto kao i za citroen
sa-x,svaka cast na uradjenom,a ovoj organizaciji na profesionalnosti. nadam se da je ovo samo pocetak i da cemo se ovako aktivirati i za druge stvari. treba da i na druge stvari reagujemo bez obzira ko to bio i izvrsimo pritisak preko portala ili mailova bilo na medije, bilo na nase ili strane institucije. svaka cast svima sto su uzeli ucesce
Pa ti kanibali cete nikada ne miruju,ali najgore sto sjede u Bosni po raznim organizacijama i rade sta hoce i pisu sta hoce i kakve hoce stvari proturaju svjetu cjelom o toj zemlji,treba ih samo proganjati i unistavati gamad.Svagdje samo djavli zlo prave,i u BiH i van nje.
Ja sam za ukidanje BiH. Meni je lijepo u mojoj RS sa svojim komšijama Srbima. Spojićemo se sa Srbijom i osnovati novu YU.
E odlicna vijest.Oraspolozise me...a zamolio bih ove papane sto se predstavljaju kao pravoslavci da prestanu to ciniti jer svima je jasno da smo mi bosanski pravoslavci kulturan i pismen narod i da nas je dobar dio za jedinstvenu i cjelovitu BiH, svidjalo se to nekome ili ne.Ovo je moja zemlja!Osnivanje RS-a je u datom momentu bila neminovnost ali je sada treba ukinuti.Ako moj otac nije mogao zivjeti sa nasim sunarodnjacima, ja mogu!Evo neki dan sam isao na rafting na Neretvu sa poslovnim partnerima, bilo nas je svih konfesija i bilo nam super.Oni sto im se raruje nek idu u PM pa nek ratuju.Naprijed Bosna!Crknite nacionalisti!
Drago mi je da su to uradili. To je kao neki bozanski signal bio. Oni naprave gresku a onda uvide gresku i obrate paznju na Bosnu. U Bosni ima dosta djece kojoj treba pomoc, ne samo za knjige i odjecu nego i za hranu i osnovne zivotne potrebstine. Sad da bosnaci iskoriste ovu priliku i da dovedu pomoc bosanskom evladu, vidjecemo. Kad znaju na traze mahane ljudima koji slabo poznaju geografiju onda nek ih uhvate za rukave i dovuku u Bosnu i pokazu nas cemer.
Ma neki bosanski vlah je to pravio; nije to slucajna greska...
Bravo Sarajevo-x! :)
Ja sam poslao ovaj mail i drago mi je da su ga uzeli u obzir: To whom it may concern, I am a citizen of Bosnia and Herzegovina. I was browsing your web site when I came across the map of my country, and I found a rather serious mistake that you\'ve made. You actually have named it \"Serbia and Montenegro\" on the map and I feel really offended by this because the whole world knows that Serbia actually invaded and commited genocide in my country not so long ago. I urge you to apologize to the citizens of B&H because many are outraged by your lack of geography knowledge. After all, you\'re supposed to be a professional organization which helps people, therefore you shouldn\'t promote false historic or geographic information, and especially not someone\'s sick ideas of conquering other independent countries. I hope you will consider my e-mail and fix this mistake as soon as possible.
Velika pobjeda Mošnjačkog naroda ! Alal vam ku rac !
Bravo bravo....treba pod hitno da vam se uruči neki orden tipa \'\'orden zasluga za narod\'\' za hrabru borbu sa humanitarnom organizacijom i velika dostignuća u patriotizmu.
E sad mi je žao što je sa-x blokirao komentare prethodnog članka, pa ne mogu vidjeti ko je predložio da im se odmah napiše e mail, što sam i sama učinila. Znam samo da je nick koji često viđam, ali prepoznat će se on/ona. Uglavnom - svaka čast na ideji, evo urodilo je plodom. Bravo!