Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvale za uposlenike KLIX.sA I tako se brani Bosna.Hvala za ispravno imenovanje gradovima .Bosanski Brod i Bosanski Samac. Neka srbi zovu kako hoce, ali ne mogu nama osporiti da ispravno imenujeme ono sto je vjekovima bilo.
Iscigancili su od stranaca humanitaraca da se kuce poprave, neko je dobio i bolju nego sto je imao a nekom se i dalje voda slijeva sa zidova, stranci platili nasi koji su dobili posao gradnje sfuserili da im ostane vise, misle dobili su nesto a narod ih kune, nema im hajra..sad opet ista prica, cekace se da se izlije, moljakace se humanitarci da opet doniraju a opstinari novi vozni park i vikendice obezbjedise..
Tuzno sto se ne moze stati u kraj tome.Svake godine za mjestane ista prica
Nije sve tako crno! Ako ove poplave i klizišta ispeglaju bejha, golema će to država biti, možda se i nagodimo oko "jedinstene, nedjeljive, gradžanske, multi - kulti... jah...
Allahu zašto,bili smo kažnjeni 2014. šta smo sad skrivili? Naš džemat je redovan u džamiji.
neočekivan događžaj dame und gospođžos...pooyy
neočekivan događžaj dame und gospođžos...pooyy
mozda ove nase CZ trebju kupiti dizel podmornice od rusa ili svabi .. kako je krenulo sve ce biti pod vodom .. pa da nam LIDERI mogu komandovati iz tih plovila ...
U Gradisci na obali Save u Gradisci na obali Save poredani svileni hastali poredani svileni hastali .....
Hajde ne serite, ono "Bosanski" moze da se odnosi i na geografsku odrednicu a ne samo ime mjesta. Znate dobro da i u Hrvatskoj ima "Brod" samo se nalazi u "Slavoniji". A i glupo je sza grad samo reci "Brod". Odakle i ti ..? Iz Broda :)
nilekrsturk...turk...turcine...doso si pitati ns klixu gdje se sta nalazi...budalo imas google upises bosanski brod i sve ti dodje...ali vas srbetine jos nisu naucili gdje ce informacija trazi da se nebi istinu procitali vec vam daju knjige sa njihovom ideologijom.
ne razumijem ovo izlivanje.....pa nije nekog snijega bilo niti nekih kisa...... sto reko @marko_ba nista se ne radi da se urade korita i nasipi oko rijeka........
Pa kažu vidi onoga sa brda,... Onaj sa brda nema problema sa vodom i lošim bubrezima
Bila kisa ili sunce,vrijeka svejednako teče. Ako su stari Egipcani znali za brane, ustave, navodnjavanje... Kako to da se u 21. vijeku, prosjecni Balkanac jos uvijek zali na poplave u sušu?!
Sad će Bošnje opet burek i vodu slat