Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavnik(ili profesor) vjeronauke vodi glavnu rijec, kadar SDA , puni svoje dzepove, obogatio se enormno za dva mandata. Ne misli on umrijeti, ne misli on pred boga, valja racune poloziti.
Kao i u svakoj školskoj ustanovi, ništa novo...
Ma nije istina hahahaha
Hamo je sindikalac i zeli narod za pravdu
Ja sindikata i sile domar iz Brijesca potprijesednik tezi oblik neradnika ko i sam presjednik ha ha
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Ako ste tražili komentar od Kavazovića usput ga pitajte i kakav je to objekat FASTO na brdu Ormanj iznad njegovog Pazarića. Ko to radi u tom objektu, za koga i da li postoji saglasnost fakulteta FASTO. Također ko i kako izrađuje udžbenike za osnovnu školu za engleski?
samo sprovesti zakon o depolitizaciji školstva i zdravstva
Tako je, samo bi jos dodao i depolitizaciju sindikata osnovnog obrazovanja KS
Kakvi ste vi klosari a necete napisati clanak kako je Mahir Devic pomogao da se jednom djecaku nepokretnom napravi lift u skoli da se osjecao kao druga djecaaa.... Tog clanka nema, ako je covjek spreman i ako ide na neku vecu poziciju jer ga je narod izglasao sta je problem??? Problem je vama sto se gurate a glasove nemate... Su.pci jedni
Nije Deva od svojih para platila lift Reci ko je sve dao pare
Gdje mu je vecina??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eki Sivro predsjednik sindikada oj zivote to je taj SDA kadar. Zavrsi teologiju i bude predsjednik sindikata nigdje veze. Ah da i otac mu jadni umre u starackom domu.
NBemoj ti predozirani da završiš gore u onom čistilištu kod Suhodola.
Suglasnost na zadnji Zakon o osnovnom obrazovanju i ovakav nacin izbora direktora dao je i sindikat. Zasto sada krive druge???
A kad je komitet postavljao direkore niste smjeli ni prdnuti. Sad kao neka demokratija i ku..c.
Za Mahira Devica je glasalo 5875 gradjana KS. Sindikat 2231 clan. Ko ima legitimitet???
Mahir Devic