Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za princa: Jesi li provjerio stoje li ti kartice u novčaniku na izlasku iz restorana?
ako hoces da sta investiras pitaj ljude iz realnog sektora, mada ti je moj savjet bjezi odavdje gdje te noge nose, a ne te ublehase koji samo gledaju gdje da se oni ugrade sa svojim "kumovima" i slicno
@Tume da bude sa Konakovićem na večeri 7 dana zaredom bankrotiraće ima da ga uništi ko što je KK Bosnu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jezim se vise od ovakvih clanaka
pih da si sam ima vas dosta.. uzivajte .
@JoseDeLaMata bolje čitati o qrvama nego o vehabijama,uskoro će nam nindže hodati ispod prozora, ko dovodi više ove vehabijske gurbete,ljudi jeste li vi svjesni šta radite, ja ću glasati za Dodika ako stopira u parlamentu vize za vehabije, ovo prelazi svaku mjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
otvoris pastetu konakovic izviri iz nje
ZNA LI ERDOGAN I IZETBEGOVIC DA SU KONAKOVIC I ABDULHARIS ŠETA, U PERIODU OD 2009 DO 2011 GODINE U VIŠE NAVRATA BILI GOSTI U ISTANBULU I TURSKOJ TE DOMAĆINI U SARAJEVU VISOKORANGIRANIM ČLANOVIMA POKRETA HIZMET I FETULAHA GULENA TE SU OD ISTIH FINANSIRANI !?!
Uzyebo se ovaj princ po gradu pravo, a inace mi lici ko da je sin Rona Jeremija i ova Sanela sve je to pod ?
ima bolje blatarice od brajlovića
zajebo je stvar, nije pričao s brajlovićem, memićem i budnjom,
e da hoće ovaj princ odvesti sultaniju SJEBU i Seker Agu ( Baketa ) sa sobom, narod BiH bi mu bio doživotno zahvalan što je napokon neko učionio nešto konkretno za ovu napaćenu zemlju. Brat Erdogan ih stalno vraća nama u BiH
jel miro bio trijezan, obzirom da ima još 4-5 dana do SFF-a
Pošto sam impresionista , dala bih još jedan komentar koji se dnosi na ljepotu: Princ ima bajkovitu , iskonsku ljepotu, s pogledom koji osvaja žene.
oni osvajaju parama, a inace arapski princevi obicno kidnapuju djevojcice i imaju harem od 20 zena ko u 14. stoljecu.
ah, ja lako je biti princ u arabiji ima ih po 40 u jednoj lozi, ne zna se ko pije ko placa. zene se sestrama, bracom i rodicama ne bi li sacuvali lozu.
Užas!
Jesul dosli Kurvajcani s njim?
Princ , ne zna za odmor. Neka našim parlamentarcima služi za primjer koji primaju plaću i kad ostaju na dužim nezasluženim odmorima.
haha to samo sto jahta nemore do sarajeva ali guze on po ibici san trope itd gleda mozda i na neku nasu budaletinu naleti
Stvaraju novu bazu za buduce teroriste, da im je bliza Evropa... E moji parmaci, odosmo mi u acku pinjo aterinu manjo... Divi kako ga nasi vukovi sabiraju pogledima... Joj Franjevci mamu vam jeb.... jeste li mogli neki naknadni rad da izmislite a ne govna koja se zovu novac!
Raste uticaj arapski novca u BIH... ikako nelagodano..... :S
Bogatstvo utemeljeno na otimačini tuđe zemlje. Saudi su oteli uvakufljenu zemlju.
Mora da su zemlju od tebe oteli
hebo to sijelo na kojem nije prisustvovao drugi u Bošnjaka i najveći neimar nakon Husref Bega, Don Fahrudin Beg od Gusinja, Lord of the first men and andals sa Prokletija, i cappo di tutti capi mafije u BiH :)
Bas tako