Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Dodik da plače 3 dana
@ReservoirDogs Nece, komunjare znaju citati, a ovdje piše da je ovo skladište napravljeno za Oružane Snage BiH , a UNDP stoji iza ovoga... obična donacija... problem je kada otvore "kulturni centar", "biblioteku" itd gdje ispiru mozak ljudima..
3 dana da place a heftu da narice!
Ojjjj Mile isjekao vene....eno ga leži u Kremlju na hodniku zamotan. Čeka da ga Putin primi.
@Rlc77xxx Dramatično je to što ima još neko ko vjeruje Avazu.
Ma kakav putin, Kacavenda trlja ruke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je nista cudno Saudijska Arabija je dala Mudzahedine i dala je oko 300 000 $+ za oruzje u Bosni i Hercegovini ! Ne znam kako sad srbima,sta da kazem oni kupili duge cijevi a mi artiljeriju ne razumijem Srbi mozda migovi uzlete ! Keine Sorgen(Kajne zogenn) mi cemo ih srusit!
ISKLJUČUJ APARATE
Dodik u znak protesta pocinje graditi satorsko naselje ..... On mora imati dokaze o ruznim snovima koji ga proganjaju ....... Dodice nesanjaj dodji provjeri o cemu se to radi 😂😂😂😂😂
zna se sutra zlu ne trebalo ko ce tu municiju da koristi i zasto ovaj put, hvala arabiji to je velika lova za skladište i moći će dosta munije da bude smjesteno, za ne daj bože.
Ceka Kacavenda Mileta na ispovjed u bad mantilu....
To je za javnost, inace su nam dali 25000000 eur za municiju- hahahhaaa
Nek puknu dusmani
alah ih nagradio. odmah im poslati dvjesto Bošnjačkih djevica ko poklon. nemojte da primamo sadaku. moramo i mi njima nešto naše pokloniti.
Dodji sebi balijo
Ulozili manje od milion dolara vi se palite. Eno komsijama nam ulazu milijarde godisnje. Povezuju ih direktno sa New Yorkom i lagano ostalim svjetskim destinacijama direktno. Stop arapizaciji i turkofiliji drustva.
čuj projekat Explode+ :D
Očekuje se stav slaktaša....
svaki dan citamo donirali ovi donirali oni i na kraju godine mi duplo zaduzeniji
Samo da znaš većina donacija se daje za konkretne projekte. To sto smo sve zaduzeniji zahvali valstima i MMF, i drugim bjelosvjetskim bankarskim hoštaplerima.
to je vec bilo osigurano,a pare ce otici za Audije i Mercedese !
Zovite hitnu da prehitno posjeti se.ronju od laktasa