Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove trbonje iz Arabije nemaju pojma ko je ko u Bosni. Potpisati ugovor o financiranju povratka sa počiniocima genocida mogu samo debilne spodobe koje ne vide dalje od tespiha kojeg drže u rukama. Daj Bože da Bošnjaci vide koristi od tih para, ali sumnjam.
Samo nedajte lovu Muniri u ruke.. ona svakako tamo i ne zivi
Mi smo svjetski majstori i madionicari sad vidis pare sad ih nevidis, niko nemoze bolje te trikove, genetika. Da vidimo dali ce ovi sad ponoviti trik Bakira ili stvarno uciniti puno bolje nego predhodni. Kad Arapi Srbima daju pare mora da je nesto golemo dobro.
Lepo,da se napravi Srbima kuće u selima koje je popalio Naser Orić sa svojom bandom.
Znate li koje je dvokomponentno ljepilo najjace na svijetu? OPANAK i ASFALT.To dvoje kada se spoji,nema odvajanja.Ko da se tamo vrati? Munira iz Vogosce sa kucom od tri sprata?
je 200milijuna eura kesha
Sada ce Munira,Hatidza i dr. da navale u Srebrenicu.Zapravo na proljece da se ocesu o par hiljada :))))
Arapi dali pare Mladenu a nisu Ćamilu ! Izgleda da i oni znaju kome se može vjerovat kad su pare u pitanju !
Munira i Camil na haparatima... Curi voda na usta... Nemos vise ni ukrasti... kme
AFERA - TV ŽURNAL: Srebrenica https://www.youtube.com/watch?v=TVEDQWFXpR8
Sve zivo su opljackali. Ovu donaciju treba pratiti u stopu i zakonski reagovati.
??!!
Halep gori, pomozite Siriji, jadovi!
Mislis Alep...
Zato i jesu jadovi.
Evo ga Munira, evo para.
@JoseDeLaMata Normalno, bio bi pametan, imao para i vozao džipa.
@josedelamata da je moja mati u munirinoj kozi vozio bih sada dzip on UN-a i davala bi mi munira po 2 milje mjesecno ne bi morao raditi za 2.50 km satnicu
pljuvaci arapa su zaboravili dosta toga, ipak bi oni radije nenada jankovica i nemanju kusturicu vidjeli u svojoj carsiji
@Jupii "prepustiti" objasno nam to malo seljacino ?
NAJVISE JE PARA STIGLO U BIH IZ NJEMACKE AUSTRIJE I TD
PRIKAŽI ODGOVORE (8)