Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo MASKENBAL! Mostar ima dva Vodovoda, dvije različite Elektroprivrede, dvije različite Pošte, dva preduzeća za odvoz smeća, dakle na sve iz svakodnevnog života je stavljen nacionalistički predznak, po pozivnim brojevima mobilnih operatera namjerno su uveli podjele itd. I svi ovi plaćenici globalističkih zlikovaca se prave da te decenijske podjele na terenu ne postoje
Mostar je najmultietničkiji grad u BiH koji je očuvao svoj multikulturalni pedigree unatoč prošlom ratu, ma koliko se vi trudili iz svojih etnički očišćenih kasabica da dokažete suprotno.
CarDusan, kaže se: đabe krećite!
Čabe krečite nema od plemenskog izbornog zakona ništa.
Priznanje od SDA i HDZ, ne od gradjana Mostara.
Odkud Nelson u ovako lošem društvu?
Zasto vi kvazi novinari brisete komentare.
Ako nas ceka napredak ko i u Mostaru crno nam se pise ....samo pravite truhle ompromise preko leda Bosnjaka
KO ????? SDA hajvanu SDA.
Priznanja sto su dodatno podjelili grad. Ovi desnicari su fakat rak rana drzave
čime se oni bave?tako rade oni koji ne umiju vodit zemlju .
Irma Baralija I Boska Cavar opet sa Hdz ne prisustvuju sjednici.Toliko o Nasoj stranci
Ko kaze??? Vi iz SDa znate samo lagati,. Cavar prisutvuje i napustice sjednicu, Irma ocekuje bebu. HDZ- rekao nece prisustovati pa prisustvuje. Koga je Salem pitao da ovog Satlera predlozi?? Kokad je Salem pismen ni dvije recenice u komadu sastaviti.
steta je sto su Osmanlije otisli sa ovih prostora, nama Bosnjacima je tada bilo kao bubregu u loju. Gdje god se okrenes - sve u znaku islama. A sada cim si mu'min i dzematlija, odmah LGBT bezglutenski ljevicari te napadaju. Skoro nista u zakonu i vlasti nije po islamskim propisima. Jedna od jacih jedinica ARBiH se zvala po osloboditelju Bosne - Mehmed Fatih II
Ovo je ipak sekularna država, a ne islamska. Možda još uvijek nisi čuo. Ali uvijek možeš skoknuti do Avganistana.
Komunisticke bolesti nagradjivanja, davanja pocasnih diploma, pocasnih gradjana, kljuceva grada, itd itd... to ima samo kod nas! To ne postoji u normalnom demokratskom, zapadnom svijetu. Dokle cemo bolovat bolesti komunistickog sistema.
Bravo za SDA 💚💚🙌
SDA💚SDA💚SDA💚SDA💚SDA💚SDA💚