Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
buduca clanica eu, naravno odma poslje turske
Satler i Covic,dva europejca,cini mi se, sa slicnim politickim stavovima o BiH.
Šta ćemo sa "Nosiocima europskih vrijednosti"iz hercegovine
Ovaj se baš stavio na stranu onih koji se nisu ogradili od uzp i koji rade protiv evropskih principa koje satler ovdje treba da zastupa, a ne radi to.
Sattler je za*eban igrač, treba ga drzatina oku.
BIH platila milione vakcina izmedju ostalih i Pfizera, ne isporucuju ih BiH, ali zato nam "doniraju" isti ti koji nam nisu za nase pare isporucili vakcine? Pitam se ima li politike u toj odluci posto su sve susjedne zemlje davno dobile vakcine koje su narucili?
Mao informacija. Preko Covaxa i sličnih mehanizama samo smo platili 17% od ukupne cijene moj narode. Da smo platili puni iznos mi bi davno bili vakcinisani. Opet nam uhljebi i nesposobni morževi mažu oči kojekakvim lažima
Lopov i Covicev haver, ni sekunde mu ne vjerujem sta god kaze!
ZASTO JE OVAJ FASISTA KOJI JE COVICEV ADVOKAT, JOS UVIJEK U BOSNI? ZASTO NIJE PROGLASEN PERSONA NON GRATA U SARAJEVU?