Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god se direktori budu takmicili cija skola ima bolji prosjek ocjena, nema nama obrazovanja. Nekad je bio idealan prosjek 3.00, a sada 4.80
A jesu li uzeli u obzir i testove iz vjeronauka....ako nisu...onda treba uložiti protestnu notu...
Najgori su mi oni roditelji što na roditeljskom ne mogu da podnesu kritike nastavnika na račun njegovog djeteta pa nastane svađa gdje oni brane svoje dijete. Nemoj ga branit, sveži mu šamsrčinu što ne sluša i tjeraj ga da uči pa će vaše dijete ostvariti bolje rezultate na sličnim testovima i biti uspješno u životu. Meni da mati nije palila šamare ne znam da li bi bio živ a tek postao ing.el.teh. Pozz modernim roditeljima koji ne misle na svoju djecu.
Samo još jedan od pokazatelja kako savremene (demokratske) metode djeluju na mnoge stvari u ovoj državi pa i u regionu, poremećeno obrazovanje, poremećena psihološka svijest modernih roditelja. Mene su tjerali da učim i roditelji i nastavnici. Bili smo svjesni šta nas čeka kada ne učiš, imali smo straha, sad ga djeca nemaju.
Obrazovanje u BiH hahahahahhahahahahahhahahhahaha dajte ovo je zemlja egocentričnih zatucanih budala i glupana koji misle da su popili svu pamet svijeta
Biće sve dobro inšallah. Bog će nam dati pamet. Samo sabura