Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa on je najveci kriminalac ili ti ga Ma(r)fijas ...
JE LI MOGUCE DA NIJEDAN POLITICAR IZ RS I HDZ NIJE NIKD NISTA URADIO MIMO ZAKONA?
Ne treba nam sky da rjesimo najvecu politicku korupciju u kojoj su ucestvovali i medunarodni zvanicnici kada je otac izabran za ministra tako sto je cijena toga bila sinova ruka u parlamentu. Ovaj austrijanac nas bas smarta budalama.
Koliko naplaćujete te skupove govore gdje dođete i glupirate se i ponovo maglu prodajete, vama treba dati Gremija za najbolje pisane pjesme
Gospodine S; ..afera potkovani , Bobar banka , Pavlovića banka , zgrada vlade rs , terminali F , Ht eronet , Hercegovačka banka , Aluminij , kladionice , razvojna banka rs , pokretna bolnica ,...debljine ugrađenog asfaltaaa.., it itd ...Ima toga za izvoz , pored par načelnikaa...itd...Smijurijaa...!
Sattlet, prevaro američka kani se nas i ove države, ubleho.
Pravosuđe šta je to? Prvi put čujem za takvo nešto u ovoj državi
170 miliona Zeljeznice imaju dug, Kreka rudnici...i gle cuda nijedan direktor nit clan upravnog odbora nije nikad uhapsen? Jel ovo napredak?
Naravno da je ograničen kad se procesiraju samo pojedini i pribrani. Ko god je kriv treba da odgovora!!!!!! Treba da se redom krene a ne ovog hoćemo ovog nećemo!!!!!!
Nista dok Dodika i Covica s Bakirom ne vidimo u sudu...
Reci nam nešto što nismo čuli , reci npr Pravosuđe je bajno i radi sve po zakonu
Kako misliš ograničenim? Ograničen kao mentalno ograničen ili politički? Ili jedno i drugo?
Kad će pasti Čović i Dodik, zna li se šta
A falllaaa ti, nismo znali
Nemoj nam samo ti pravosuđem upravljati matere ti