Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ste uspjeli sa mostarom?
Pa uspjeli dati HDZu gradonacelnika, sada im uz pomoc SDA daju i Izbornu jedinicu
Da vas nazigu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jes uporan. Nema nikakvih promjena. Država se raspada, a oni o Izbornom zakonu. Obezbjedite redovno glasanje bez krađe glasova i nek se s tim složi i vaš nosilac evropskih vriejdnosti. To je sve što se od vas traži.
Nek sprovedu svoju verziju izbornog kod kuće pa kad vidimo da radi i mi ćemo
Šta ste uspjeli sa Mostarom, šta? Da nije bilo Naše stranke i Baralije vaše ideje bi propale. Uspjeli ste da na ulazu u Kosaču viori zastava Herceg Bosne, da se obrusi zgrada na Bulevaru i ubije prolaznika, da se svadjaju oko dodijela nagrada vama kao pocasnim gradjanima? ma bruka
Šta ste uspjeli sa Mostarom, šta? Da nije bilo Naše stranke i Baralije vaše ideje bi propale. Uspjeli ste da na ulazu u Kosaču viori zastava Herceg Bosne, da se obrusi zgrada na Bulevaru i ubije prolaznika, da se svadjaju oko dodijela nagrada vama kao pocasnim gradjanima? ma bruka
Mostar je jedini veći grad u BiH koji je zadržao multikulturalni karakter nakon rata. To je etnički očišćenim kasabama Sarajevo, Zenica, Tuzla, Banja Luka, krivo jer imaju želju da i naš Mostar postane grad slučaj poput njihovih kasaburina. Svi napadi na Mostar stižu od 99% etnički očišćene kasabe Sarajevo, i zamisli oni bi da nas uče nečemu. Bolje šutite i poklopite se a Mostar će uvijek ostati grad svih Mostaraca i Hrvata i Srba i Bošnjaka i ostalih koji ga vole.
Fala Bakiru sto nas je opet naguzio
Sprema nam se Fildzan drzava u drzavi. Zika ce zavrsiti ono sto njego babo nije stigao. Izmjena Izbornog zakona da Srbokatolici mogu birati clana Predsjednistva na teritoriji gdje su vecina je podjela Federacije, jer oni imaju bukvalno sve elemente entiteta, osim direktnog izbora clana Predsjednistva. Ili su se dogovorili da Izborni zakon nametne Schmidt. Kako god, mi cemo zavrsiti u Fildzan drzavi u drzavi. Ovdje ce na kraju biti tri drzave u drzavi. Zivi bili pa vidili
Ništa vam to ne vrijedi.Eto korupciom riješavate probleme u biH.BiH može opstati jedino kao Sjeverna irska podjeljena na 3 dijela pa izvolite.Ne znam šta glumite sa tim vašim inovacijama.
gdje su naši intelektualci.zašto se ne obruše na ove vukove .sad se malo umirio Dodik pa će ovaj da orgija ..
u Mostaru ste uspjeli da organizujete izbore, jer je Ljubo Bešlić bio skoro pa crkao pa je HDZ bio primoran na izbore. To što levati iz SDA nisu skontali da se ne igra na isti način kada se promijene karte, njiman a dušu.
nemaju oni dušu
ništa bez Bakira nebu mogli oko izbornog .Bakir je to sigurno odobrio .mazlum.
Sa Mostarom ste uspjeli,alal vera !
Ala ste ga opravili, svaka čast….trećerazredne diplomate
nije problem, uvedite elektronsko glasanje pa da vidimo !!!
Koliko znam jeste da su se odrzali izbori u MO nakon dugo vremena ali da to tamo i ne funkcionise vas kako treba. To je samo dokaz sa nametanje resenja pod prijetnjom sankcija ne ide. Umjesto da su nas svo ovo vrijeme ucili kulturi kompromisa lakse im je iz fotelje bilo prijetiti. Vidimo rezultate Bosnjaci na tim krilima hoce sve a druga dva naroda su nezadovoljni
Toliko ste uspjeli da npr. u Trebinju nema bh telecom ultra dopune, kao da je druga drzava. Kaze gospoda na kasi: ne drzimo mi tu pretplatu. Ugrozeni, nema sta.
Mislis sto je NS uspjela