Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Silajdzic
Znači još 10/15 godina dok se nađe pregovarač.
Samo Dino.
Bosnjak kratko i jasno zasto zato sto on jedini voli istinski ovu zemlju ovakva kakva jest.Mozete vi pricat stq hocete al svi znate da je to jedina istina
svaki narod treba da ima po jednog pregovaraca ili jos bolje svaki kanton iz federacije i svaka opstina iz tzv. rs po jednog/jednu
Neka bude TROJKA, ali bas 3 u 1, jer na drugi nacin nema KICHME dovoljno! A neka povedu i svoje AUTORITETE, Mileta i licemjera Chovica!
Među aktivnim političarima nema niko autoritet na prostoru BiH.Autoritet ima kosać u manjem entitetu legitimni ima među onim koji gledaju za njegovu stranku.Trojkini su samo da klimaju glavom i dižu ruke jer oni su u dobro plaćenoj fotelji. Pošto je u ovoj BiH sve na tri možemo li imati i tri pregovarača.
Predlazem Igora Davidovića..
Samo ljiljan!!!! On je osoba od autoriteta, dokazanog na više razina! Spriječio je gradnju Pelješkog mosta, pozvao gđu Krišto da mu osobno iznese plan rada Vijeća ministara, čim je u Predsjedništvu uz harmoniku popio rakiju sa Dodikom zaprijetio mu je da će dobiti po prstima ako nešto pokuša! A najveći autoritet je pokazao inicijativom milijun potpisa za građansku BiH! Čovik zna i umije!!!
Idealna ličnost. Pola Hrvat, pola Srbin, a duboko u duši Bošnjak. Znači zastupa sve. Ne mogu ga preglasati, jer po navici glasa kako glasa bošnjački kolega. Ne mogu ga napiti, jer je u kondiciji. Prosipa šuplju, presipa iz šupljeg u prazno, tako da nam sigurno neće biti gore nakon 20 godina njegovog pregovaranja. Naravno, ni bolje.
Ejub Ganić ili Zlatko Lagumdzija makar imaju diplome kako treba
Za Ejuba ne znam, ali Lagumdzija je u KOLU sa ZLIM i NAOPAKIM ljudima, vidjelo se to od vremena pLandemije, DIPLOMA mu nista ne znaci kad si PODANIK!
Bez šale, predlažem tri osobe: Ramo Isak, Chridtian Schmidt ili Dragan Čović. Ramo je nekako meni "opasan i autoritetan" lik, Schmidt je jednostavno autoritetan i iz EU je, a Čović jer je iz EU naroda(Hrvati)
Ja sam za Ramu i Isaka, ipak ih je dvojica, on je onako opasan lik, ako ne bude po njegovom, prebiće ih. Šmit bi pregovarao samo za sebe, da on ostane ovde sultan do sudnjega dana i da mu povećaju platu, a Čović bi svaki čas pitao Plenkovića za mišljenje. Inače ako ne mugo Ramo i Isak, ja sam za Fuada Deen-a, navikao je da ga g..e, a dovoljno je mlad da pregovara narednih 30 godina, a ostilih 470 će neko grugi.
Ma može i Omer Nadarević u zagradi OMČO hahah
Nema tko drugi biti do ljiljana!!! Zlatnoga!!! Hahahahaha!!!