Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedite elektronsko glasanje pod Br.1 !
Elektronsko glasanje u svijetu ima samo 18 zemalja!
Najbolje i jedino rješenje
Da li BiH sebi ne može dozvoliti da naredne izbore održi po sadašnjem sistemu ili HDZ il Rusi ne mogu?
Ne ide Hdz u prilog ivaj sustav jer nema starog sastava da ih cupa .. treba mijenjati sustinu a te zahtjeve hdz snsd sda odj.bati.. nakon 2022 mogu svirat k....
Hrvatskom korpusu u BIH treba opozicija a ne jednoumlje koje je unistilo sve sto se dalo unistiti
Koji je ovo evropski uhljeb.Ti i tvoja licemjerna Evropa dobro znate šta treba uraditi, ali nećete nego namjerno čekate ove naše nacionaliste i fašiste da se dogovore,a oni se neće nikad dogovoriti,a to vama odgovara da što duže ovdje ostanete i zato ,ako hoćete,trebate ovdje uraditi sljedeće: 1.Uvesti elektronsko glasanje 2.Usvojiti zakon po kojem mandat ostaje stranci. 3.Definisati vitalni nacionalni interes......... .
gosn Satler 1, omoguci glasanje ( jednostavno) svim gradjanima Bosne i Hercegovine ma gdje se oni nalazili 2. sve presude za ljudska prava da se ispostuju 3. jedan glas jedan predsjednik/ ukinuti trojno predsjednistvo 4. ukinuti entitete i kantone 5. kazniti stranke( ukinuti ako treba) koje prijete gradjanima ako ne glasaju za njih. pa ko bude bolji neka pobjedi.
BiH sebi može dozvoliti, ali ne možeš ti jer nećeš dobiti bonus.
Elektronsko glasanje je u Amera pa opet nađu kako varati. Da je kod nas bilo kao na Kapitolu rekli bi da je to demokratski performans a oni pobiše mlade koji su izašli na provod da se zezaju. Za nas istu stvar tumače drugačije nego za sebe. Jadni smo kad nas handre decenijama a oni u stvari drže na vlasti tri lopovska bande.
Jeli ovo izjava Sattlera ili Covica....nesto mi izgleda, kao da mu je Covic rekao sta da kaze
Ne, njih prvenstveno interesuje ta presuda Sejdic Finci, a podrzat ce sve sto se nasi dogovore oko presude Ljubic, eh sad kad ce se ovi dogovorit ko zna...
Sta ti pricas glavonja? Vi ovo sve i pravite jer ste 0 od politicara, za vas EU je Vucic Tito, covjek je pokazao inat i jednkstavno kao i Erdogan rekao NE EU! Vi u Bosni pravite pometnju, pustite nas vise!
Treći dolazi
Uvedi Republiku i sistem se mijenja
coviceva pudlica , evropejci i majorizirani oni o izbornom zakonu a narod umire dokle ide taj bezobrazluk
Haveru zavedi malo reda. Daj nam prave izbore, samo smanjite mogucnost manipulacija u izbornom procesu. Prvo sto ce se pokazati da nas nema u BiH malo jace od 2,5 mil, a ne 3,3 mil koliko se nalazi po smijesnom CIKu.
Svima je "dusa" zabadati nos u ovu nasu drzavu, da nam daju savjete... A kad nam treba pomoc, snadji se sine sam..
Pa naravno da ne treba, jedan Jevrej i Rom imaju pravo da se kao građani ove države kandiduju za izbore!
Ništa, vidjećemo u tvojoj državi kakav je zakon pa ćemo prepisati. Ili iz Hrvatske.