Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ako vidite da se dvije ribice na dnu mora svadjaju,znajte da je Britanac u blizini" - Gandi-
Britanci su kocnicari razvoja bilo koje drzave. Navikli su da vladaju drzavama kao kolonijama, a ne da od nje naprave kvalitetnu drzavu. Ali nasi politicari ne misle o tome, samo je bitno koji ce broj biti na listi na izborima.
Kakve veze ima Gandi sa Satorovicem? Ovaj je pobjegao sa kongresa kad je vidio da će izgubiti. I tek se sada vraća sa pričom o Englezima. Pravo pošten tip.
Prvi u redu je Zlatko Hurtic, koji je sebi dao za pravo da kritikuje zahtjev za povecanje najnize plate u FBiH a ne smije (niti ga neko pita) kolika su njegova mjesecna primanja, od koga ih prima i po kojem osnovu
Ovaj moze pod ruku sa Dodikom. Sad nam Englezi krivi zato sto su sindikati prodani, korupcija je pravilo a ne izuzetak, itd.
pa eto,sad će Hutric na biro, ni najnizu nece imat!
Britanci ga tjeraju da uzima mjesečno 3-5.000 KM. Izdrži Šatoroviću.
Eto britanci nemaju pametnijeg posla nego slati savjetnike u BiH da nam ucine nas narod siromasnim. Ovo mi lici na situaciju sa Srbijom napali sve i jednu drzavu u okruzenju i kad ih je amerika malo kojom bombom smirila onda je to urota protiv njih oni su namjerno sve pokvarili Srbiji.
gdje se engleska go vna umijesaju tu je kraj
spijuni...
kakva su primanja Šatoroviću, kakve su beneficije, je li sve redovno i po zakonu
.ebote jest lik navalio da bude predsjednik sindikata ... a mlad covjek ... ali cilj kod ovakvih opravdava sredstva ... mislim da moraju mjenjati i jednog i drugog kandidata jer ni onaj ne zna sastaviti dvije recenice, a ovaj isto nekako vidi mu s e ljigavost .... ima i pametnijih, elokventniji, dobrih menadjera koji znaju razgovarati i pregovarati ... a ne ove bliske nekim strankama ..
Uvijek smo mislili da je bolje i strano govnno, nego domaca cokolada. Proslo je vrijeme kada je babo isao na rad u Njemačku. P.S. Danas niko nece placati nikoga, a da od toga nema nikakvu korist. Bojim se da za povratak unazad i da za vracanje starih zakona nije kasno.
Dzaba vam stranacki uhljebi, nema vise nikad vjecnog kolektivnog.
Šatoroviću bolje ti je da šutiš. Čuj, sad 'opet neko drugi kriv'. I još imaš obraza da izjaviš: "Rezultat njihovog rada je siromaštvo građana..." Zna se zašto su građani siromašni, a taj kvazi Sindikat služi svima osim radnicima... Šta ti i tvoji pajdaši tolike godine radite u sindikatu?
od engleza smo dobili pedere, pse na ulicama, i mnogo suplje
nema nista dok sindikati ne budu jaki. kad ih je 1000 nema tu napretka. plus ja ne vjerujem da se pogoršalo dok ne vidim egzaktne podatke. reforma treba da ide brze da bi bila sto manje bolna
odlično al i sindikate treba ukinuti kao eksponenta vlade kojom upravlja krupni i srednji kapital, stvari se ne rješavaju dijalogom mašnama i tašnama nego ucjenom i batinom na isti recipročni način kao što kapital i poslodavci postupaju sa radnicima
Jadan onaj koga amerika brani a Britanija hrani. Doduše, kakav nam je premijer, dobro je on njih gotivio.
Pozdravlja odluku o prestanku angazmana savjetnika u kabinetu premijera, a o ni odradil ono zbog cega su placei i odose dalje. Prodali Fabriku duhana British Tobaccu! I to je kraj duhanske proizvodnje u BiH!!!
I jebi je, koji moraju da puse, ima i drugih otrova...