Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep i Mostar i Banja Luka!
ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije diego armando maradonna
Da te nije Alija ja bi nanu zvao bakom..
@hrisi-avgi ljudi ne bi bili gladni da te nije alija
Pozivaju se BH mediji i politicari da jedan dan ugase promovisanje mrznje i nasilja, kako bi narod ove drzave na trenutak odahnuo, nakon 25 god,od terora kojeg nam servirate svaki dan. Hvala.
tako ti ja u ovom jedmom velikom gradu, evropskom, zažmirim, otvorim oči-mrak, derem se došli ljudi, kad dobro je nisam oslijepio
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nema struje
A sta je ovo u Banja Luci u mraku? Zar nije sve?
jel fahro ugasio svjetla za planetu?
I mi u Zenici nismo upalili kandilje veceras.
ovo sa sjecom stabala u mostaru je crni humor, nigdje stabla samo kamen :P
Zauhar makar i jedan sat. Ali, nasa kultura i ponasanje ostalih 364 dana i 23 sata, gledajuci nase rijeke, ulice itd. govori na kojem nam je novou kultura u svakom pogledu.
Sta ce im struja nisu gusle na struju..