Negativa(c) dana
0
Sastanci bez dnevnog reda
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini koji doista samo brinu o foteljama su SDP-ovci. Zato i biraju male hrvatske stranke da im ostane više fotlja, a sve pod krinkom nekog programa. Trebam li podsjetiti da je i u izbornoj noć Lagumdžija spominjao fotelju šefa Vjeća ministara. Druga je stvar što je svojim bahatim ponašanjem rušio mostove prema druga dva izborna pobjednika. Zlajo se ponaša kao da živi u građanskoj državi i da ima barem 40% glasova. Bahato i neodmjereno. Sastanci služe da izborni pobjednici dogovore plan onoga što će se raditi, a ne da jedan od izbornih pobjednika nudi plan. Kako vidimo problemi su nastali zbog Zlajinih visokih apetita i bahatog ponašanja.
imam neki utisak da ovi iz SDP-a sa svojom prpagandom samo unose nemir i brigu medu posten svijet.
Sve što ne odgovara nacionalitima je režija kupljeni medija. mislim dokle će ova paranoja ići!!! malo se uhavizajte, jeste li za EU ili niste. Ljudi oraganizuju sastanak bez ikakvog plana šta će se raditi. Hoće ponovo matematičku koaliciju i podjelu fotelja. i za to je SDP kriv. ustvari kad bolje razmislim SdP je za sve kriv!!
Nisi fino slušao, možda si nagluh.
SDPovci govore da oni neće raspravljati o foteljama, a fotelje problem u Zenici. FTV to danas nije prenijela.
Svadjaju se Amerikanac, Rus i Srbin ko ima bolju tehnologiju. Kaze Amer, \"mi uzmemo covjeka, presijecemo ga popola, sastavimo i njemu nista\". Kaze Rus, \"mi uzmemo covjeka, presijecemo ga uzduz i poprijeko, sastavimo ga i on bolji neg\' sto je bio\". Kaze Srbin, \"eh, mi uzmemo covjeka, presijecemo ga uzduz i poprijeko, komade sameljemo, ispecemo, pojedemo, iseremo i go v na opet glasaju za Dodika
Cuj sta kazu svi bi da vladaju , hm da vladaju, sta da kaze ova raja ,jedan krik da istjeras iz sebe Negativu tako nas je ucio Brus Li......! a kad dodje voda do grla moj savjet ,posjetis jednog od tih sto se guraju u vlest i naplatis za sve muke nesmije njima biti lijepo i opet kazem to je bio i Brus Lia moto!
Prije ćeš se ti prikloniti mom q.rcu, nego ja vašoj fash.ističko-unitarističkoj platformi.
A najsmjesnije je kako ovi HDZ trollovi zovu svoju stranku \'hrvatskim predstavnicima\' koje eto zlocesti SDP izguruje, i koje naime treba vratiti u vlast. Prvo i prvo, nigdje u ustavu i zakonu ne pise da se u izvrsnu vlast biraju hrvatski, sprski i bosnjacki predstavnici, niti postoje mehanizmi za utvrdjivanje takvih predstavnika. Ne moze se izokretanjem zakona i demokratije nametati nicija vlast, pa ni HDZ-ova. Nek se priklone platformi, i onda mogu uci bez problema, ali na silu bogme nece moci. Ovo je isto izvrtanje teza kao kad one ustase iz drugog svjetskog rata zovu \'hrvatskom vojskom\', a ja sam mislio da su partizani bili takodjer i hrvatska vojska. Jad i bijeda.
TRLA BABA LAN DA OJ PRODJE DAN: Ali dnevnica i putni trosak u dzep. Znaju znanje. A to rade samo iz patriotizma, SUPCI.
Odlican clanak, Sa-x. Otprilike je sve tako.
Ostali su kategorija kao i nacionalne manjine. Dakle umjesto ostali, nacionalne manjine, kao i u svim drugim državama.
Inspired by the Universal Declaration of Human Rights, the International Covenants on Civil and Political Rights and on Economic, Social and Cultural Rights, and the Declaration on the Rights of Persons Belonging to National or Ethnic, Religious and Linguistic Minorities, as well as other human rights instruments, šta li piše u preambuli UStava - Nekakve NAcionalnosti i Etničke skupine ? Šta je ovo, kakav je ovo previd...... Slučajno se omaklo ?
Usput za ove sa negativnim komentarima: BosanskoHercegovačka Nacionalnost ? Ili Exkluzivna Bošnjačka nacionalnost ? Za više informacija pogledajte formular ADS prilikom prijave za radno mjesto i to rubriku Nacionalnost - naravno uporediti sa Ustavom BiH radi utvrđivanja Protivustavnosti + 5.000.000 Eura..... ALi - tu imamo i jednu pozitivnu stvar tj. Novo otkriće: Ostali - su postali nacionalnost...... Sad da pregledam UN-ov registar da vidim gje je ta država Ostalih ?
Ljudska bića koja imaju novac - njima je potpuno svejedno gdje žive jer sve kupe novcem...... A kako su došli do tog novca - nikada nećemo saznati zbog amnestije....
Problemi su nastali kod mi oni i oni + ostali - jaši dok magare ne lipše..... Neko pokuša nešto promjeniti: JAvljaju se MI, Oni i Oni + ostali da kažu - PO kojem osnovu mi možemo jahati ovo isto magare..... ALi gospodine, ako samo osedlate magare lipsati će ? - Ma nema veze, ja svejedno imam dvojno državljanstvo a ako ništa idem u izbjeglištvo......... Sve junaci i bogataši i uglednici i gospoda..........