Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cikotic je prezentirao građanima Sda sexy ideje
Htio je reći fensi (fancy)
Sexi sastanak.
Cikotic je jos veci klovn od Mektica. Do sada se SBB na celu sa Fahrom jedino pokazao i dokazao ppozitivno za BIH
Selmo to najbolje zna. To je njegov teren. Sa svojim fensi idejama sve rješava.
Fensi Selmo
Kako utihnuše vapaji iz EU o ljudskim pravima,dostojanstvu,samilosti i slobodi kretanja čim su uvidjeli da im ovi migranti i nisu neki radnici.
Fensi Selmo i njegovi sexy turisti 🙄 Jadni smo mi narod s likovima poput Selme.
Pa dokle više? SDA-ovci i SNSD-ovci samo razgovaraju i konstatuju ono što svi odlično znaju. Ništa konkretno ne rade.
Jadan narod Bih s vama
Nije ni čudo, kad jedino što znaju je davati nebulozne izjave i uzimat pare
Pa s vama samo mogu biti povećani problemi u Bih, ništa više
Cikotić je seksi pa neka sada seksi i riješi problem.
Mora Vukotić pitati Đaferovića kako da riješi problem migranata,Zakoni su trebali biti odavno izmijenjeni i doneseni,ništa od saradnje dok građani ponovo ne izađu na ulice. Radončić je dao preporuke da se uposli i ojača granična i civilna policija,da se prelazi pojačaju i da se zna ko dolazi u zemlju.Tražite pomoć od svojih istomišljenjaka i primite ih u svoje domove.
Ove turiste kao i SDA retarde na seksi%način vratitu Aziju i Afriku s tim sto bi sda debilima dao mogućnost da biraju, dal pakistan, afganistan, irak, alžir... Nek odluče sami!!!
Seksi Selmo,pardon, fensi Selmo jel te stid?
Ima jedno pravilo, Sandzaklija ili valja ili ne valja nema izmedju, Selmo je teski uhljeb koji nije sposoban ocistiti ako cemo realno Fahrudinu cipele, jedina greska Fahrova je sto se doslovno lizao sa SDA pa ga je skupo izasla ta afera da nije mogao mrdnuti na izborima.