Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo da Konakovic nije sazvao vladu da naruzi tuzilastvo. Pa onda konferenciju da objasni da su svi krivi osim njega. Sam kaze da sve zna. Osim onog za sta je placen.
Traži se odgovornost, zbog lošeg gazdovanja deponijom! Odmah oduzeti pravo KJKP Rad-u da gazduje deponijom, to je rješenje svih problema.
Sanirajte deponiju idioti,dovedite je u onako stanje u koje su je doveli Italijani,mi bi ovdje givikt razvalili i za naš javašluk nam svako kriv jer nismo ljudi da prihvatimo odgovornost.
Ko je smijenjen kao odgovoran za ubistvo dvije djevojke sa golfom Sanjina Sefića???????? Konaković??? Ćosić??????? Burzić?????? Mulabdić??? Niko nije kriv za nesigurnost Sarajeva. Sve je samo farsa. I ova prica o smetljištu je jedna od mnogih do sada.